no jak sobie przypomnę ile mam lat to porównam te półki - pozdrowienia dla Jolusi zaocznie :)
Hanita napisał:
Maxell uważam uważam i proszę bez podtekstów buahahahahha jeszcze wspomnisz moje słowa ja jak omnibus - taki klasyczny zodiakalny bliźniak - serio wiele wiem :)
Kisiu też szalony Bliźniak...
Kisiu szalony bliźniak ja buahahahaha klasyczny bliźniak - jak go zwał tak go zwał ale wiadomo o co chodzi :)
dobrze, że jesteście :P macie zupełną rację... kupie jakiś tani skuterek, póki co nie musi być ładny :P głównie chodzi o to żebym nie musiała stać autem w gigantycznych kolejkach na prom :) prace i dom mam po dwóch stronach kanału, na którym (może słyszeliście) nie ma mostu :/ widziałam też, że Magnus występuje w wersji 125cm3 (?!) więc mooooooże kiedyś się zdecyduje na prawko i lepszą wersje tego śmigacza :) po weekendzie dam Wam znać czy coś kupiłam :) dziękuję za wszystkie rady :) ja mogę ewentualnie doradzić w tematach kulinarnych :P i w instalacjach budowlanych :P
powodzenia i trzymam kciuki i jak to mi radzono - opanuj emocje :) co nie jest łatwe. :)
Hanita - to normalne, że każdy Bliźniak nie jest normalny:-D
Sadzia - dobrze robisz. Może pokochasz swój mały pojazd i będziesz mu wierna do końca życia (skutera oczywiście).
Hanita wybierz się razem z grupą Maazowiecką na spotkanie ze Śląską - to dopiero będzie jazda jak poznasz naszą Śląską grupę to zrywanie boków gwarantowane , Serdecznie zapraszamy wszystkie Kobiety na odkurzaczach jak i ich przeciwieństwa - faceci
wykrakaliście :D http://www.biedronka.pl/skuter/
buahahahha sadzia i co z tego, że z biedronki, kurde ja się nie znam ale chińczyk to chińczyk. Natomiast w Biedronce mam parę upatrzonych produktów, które kupuję że nie wspomnę o zajefajnej kurtce ramonesce :)
Mario dzięki za zaproszenie, kto wie kto wie może zabiorę się kiedyś na takie szaleństwo. Znam paru Ślązaków i....ech niezapomniane znajomości :)
Kisiu a co w ogóle jest normalne ? lub kto? bliźniaki są wielce inteligentne, bystre, towarzyskie, wygadane itd itp. idealni kompani do bitki i wypitki :)
Dziś śmignęłam Fryga na małe zakupy. Po dwudniowym staniu w garażu nie zapaliła za pierwszym razem :( potem tez nie było różowo ale kichając zaskoczyła no i pojechałam. Kurde pod strachem na światłach czy czekaniu do skrętu że zdechnie. Dodawałam trochę gazu. Nie zgasło ale...muszę coś zrobić bo nie mam tego luzu tylko napięcie.
hej panowie żeby nie było nudno :) mam kolejną prośbę - jaką pojemność kufra należy/ wypada/pasuje kupić do mojej Frygi (Sym Fiddle) żeby się zmieścił kask no i żeby wyglądało to estetycznie i normalnie a nie przerost formy nad treścią. Mam na oku
http://allegro.pl/99c-kufer-bagaznik-na-motocykl-skuter-3188-white-i3223244290.html'W tym z allegro jest chyba wszystko tzn elementy do montowania. I już dziękuję za opinie :)
43 litry? A co Ty tam zamierzasz wozić? No chyba, że na wczasy się wybierasz :)
29-33 litry to jest max. Ja mam 33 i wchodzi mi spokojnie kask integralny+rękawice+inne plusy.
29 L spokojnie Ci wystarczy.
I szukaj raczej markowych kuferków typu SHAD, KAPPA, GIVI. Dużo lepsze wykonanie i bardzo wygodna płyta montażowa. W Większości tych tanich musisz wiercić podłogę kufra i montujesz go na stałe. Markowe można zdejmować i zabierać jeśli akurat w danym momencie nie jest Ci potrzebny.
ja polecam kufry wszelkiej maści firmy GIVI. Trzeba zapłacić 3x więcej, ale jakość to zupełnie inna bajka, w porównaniu z chińskimi kuframi.
Polecam też udać się do jakiegoś sklepu i po prostu przymierzyć kask, czy wchodzi. Macie tam w Warszawce OlekMotocykle prawda?
Np.
http://allegro.pl/skuter-kufer-centralny-33l-shad-sh33-motor-sh-33-i3217163043.html
Polecam, bo miałem na poprzednim skuterku taki.
http://allegro.pl/kufer-centralny-kappa-k30-plyta-i3225819278.html
http://allegro.pl/kufer-centralny-givi-e30n-monolock-i3219855942.html
Kufry Shad są rewelacyjne - to co przeszedł mój to ekstremum w najgorszym wydaniu. Pakowanie 20kg listów i domykanie na siłę to u mnie codzienność. Dodatkowo kupiłem go tanio bez płyty montażowej. Płytę sam dorobiłem, gdyż nie mogę dostać nowej - i ostatnio po 1,5 roku złamała mi się przy 50km/h. Dobrze że była niedziela i samochodów mało. Kufer grzmotnął z całej siły w asfalt i przejechał 30 metrów koziołkując po drodze. Jest pościerany, ale cały tak więc jest prawie niezniszczalny. Podstawę wzmocniłem blachą i dalej z nim jeżdżę.
Hanita - ja uwielbiam Biedronke ale nie sądziłam, że będzie można w niej kupić skuter! :D rower jeszcze rozumiem... wielki telewizor już mnie zaskoczył kiedyś ale skuter? :D ciekawe czy Pani przy kasie będzie kazała go wyłożyć na taśmę ;)
o królu złoty! wiedziałam, że mogę na Was liczyć ale to tempo!!! po pierwsze primo Maxell Ty to nie możesz odpuścić kropli złośliwości :) i tak Cię lubię. Nie, nie wybieram się na wczasy skuterem - taki kufer to i tak byłoby za mało do tego przyczepka buahahahha
po drugie primo Criters w WARSZAWIE hihihihi mamy dużo sklepów ale niewiem czy mamy jakiegoś Olka ? - ale sprawdzę :)
i po trzecie primo Michalko nie zamierzam rzucać kufrem o glebę :) ale oczywiście wezmę pod uwagę i Twoje sugestie co do wyboru kufra.
Żaden z Panów nie zauważył, że potrzebuję białego kufra :) :) :)
wychodzi z tego że stówką nie opędzę tego zakupu - a szkoda.
Sprawę wczasów można jeszcze załatwić montując odpowiednie kółeczka do szafy :))).
P.S.Znając życie i tak pewnie nie miała byś się w co ubrać :))).
Criters napisał:
ja polecam kufry wszelkiej maści firmy GIVI. Trzeba zapłacić 3x więcej, ale jakość to zupełnie inna bajka, w porównaniu z chińskimi kuframi.
Polecam też udać się do jakiegoś sklepu i po prostu przymierzyć kask, czy wchodzi. Macie tam w Warszawce OlekMotocykle prawda?
o proszę mamy tego Olka i nawet wiem gdzie ulica Serwituty a to szczere pole ale takie jest jeszcze Okęcie moja dzielnica. Podjadę tam może i sklep jest na miejscu . Dzięki
Nie poleciłem Ci białego z prostego powodu.
Po pierwsze jest ich bardzo mało, po drugie odcień kufra wypadało by, żeby pasował do odcienia skutera, a tu już gorzej. Kupisz w ciemno, będzie inny odcień i kiszka. Musiała byś szukać u SYM'a,a to łatwe nie będzie.
A czarny pasuje do wszystkiego.