Rolki na razie to kup byle jakie do 4T, najtańsze jakie są. Do testów.
oka te co mam to 5,7 hmmm że też i takie robią :) więc gdzie sklep?
Alledrogo za 15 zł 13x16x5
oki jutro w pracy zamówię dojdą do następnego tygodnia :) dzięki
strach się spytać ale to alledrogo to co innego niż allegro? więc tam muszę mieć konto?
Tak, musisz się zarejestrować, podać dane i takie tam :)
Normalnie załamka :)
Maxell - Hanita 1-0 :-)))
Padalec napisał:
Maxell - Hanita 1-0 :-)))
Coś Ty, kupiła już klamkę, która nie pasuje, filtr powietrza, który nie pasuje...
Lekką rączką 3:0
:)
no jasne załamka - kurna wpieniłam się nie ma głupich pytań są głupie odpowiedzi. Bez łachy pójde do sklepu i se kupię. A przyjdzie pytanie Twoje ..... to tez Cię zgaszę :( nie gadam idę sobie
Maxell nie wpieniaj mnie!
Życie. !
No skoda filtr powietrza brałem w poniedziałek , żebym wiedział :-)
Hanita napisał:
A przyjdzie pytanie Twoje ..... to tez Cię zgaszę :( nie gadam idę sobie
Sie pilnuj, bo ja Cie zgasze :)
Hanita napisał:
Maxell nie wpieniaj mnie!
Ale rolki to już dobre kupisz :)
męska perfidia - sam mi powiedział co mam kupić a teraz śmiechy urządza - nie gadam z nim koniec kropka :(
serio serio jest mi przykro i się wylogowuje i nie wracam tu :(
Obiecanki cacanki :)
Hanita napisał:
męska perfidia - sam mi powiedział co mam kupić a teraz śmiechy urządza - nie gadam z nim koniec kropka :(
Jemu się obecnie wybacza, on ma teraz "te dni" :):):)
Fochnęła się i poszła :)
Fochnęła się bo ją stresujecie :).
po jakimś czasie mam pytanie - oddałam skuter bo mi piszczało w przednim kole - pan majster wymienił łożyska hmmm chyba nie piszczy ale jak wyprowadziłam skuter od niego(majstra)na ulicę to nie mogłam odpalić :( skuter został na popołudnie w warsztacie - pan pow że nie wie dlaczego nie chciał zapalić bo po kilku minutach mu zapalił. Cała akcja była w środę. Dziś po 4 dniach postoju skutera przeżyłam chwile grozy bo skuter rano nie chciał zapalić . Jak już miałam wracać po kluczyki od samochodu ze dwa razy z kopki zrobiłam - nie odpaliła ale po chwili odpalił z kluczyka no i ze dwa razy odpalał ale powoli zdychał tak jakby słabł. Potem zaryzykowałam dodawałam gazu i pojechałam. Nie gasł na światłach, na postoju.
Pytanie jest takie czy to może być z powodu iż benzyny było mało tzn nie wiem czy tak mało bo weszło niecałe 4 litry...a wskazówka nie opierała się o czerwone
kurna wcześniej nie było takich problemów....nauczka nie dawać wcale do majstra :)teraz się zastanawiam czy jak wyjdę z pracy to odpali...
no cóż chyba sama sobie odpowiem, skoro zapalił bez problemu po zatankowaniu do pełna to znaczy że to w jakiś dziwny acz niepojety sposób była przyczyna zaburzeń w odpalaniu. Musi Fryga lubić mieć benzynówkę po korek :)