'Szerszeń' to się raczej kojarzy z czymś co się często psuje. Nie rób tego, zmień mu 'nazwisko' :)
maxell, nie krakaj proszę Cię :) Szerszeń to nie szarańcza przechodząca przez kieszeń. Bzyczek, jakby go nie nazwać jakimś owadem w czarno-żółte paski zostanie zapewne.
To może GUCIO po prostu :)
Maxell po nieprzespanej nocy kreatywnością się wykazał buahahahahaha Chociaż Gutek już nobliwiej hihihihihi inżynierka rozpisz konkurs a zwycięzca ci w nagrodę wyreguluje gaźnik :)
Maxell widzisz Inżynierka tez mówi NIE KRACZ :)
Truteń :)
Hanita napisał:
a zwycięzca ci w nagrodę wyreguluje gaźnik :)
Cokolwiek to znaczy :)
Maxell tobie służy nie spanie po prostu brylujesz - gaźnik to coś pod kanapą Trutnia Inżynierki :)buahahahaha i znowu cokolwiek to znaczy :)
Hanita, pomysł z tym konkursem bardzo dobry, ale pozwól że nie pozwolę Ci go wygrać :)
Jedzie Gucio na nim Maja (czyt. tak mnie nazywali w podstawówce, od nazwiska), ktoś może to odebrać w sposób dwuznaczny ;-)
no i Maxell ma wygraną :)
Nieśmiało chcę zadać jeszcze jedno hmmm kolejne pytanie: gdzie mogę dobrać, dorobić lakier. Jak niektórym wiadomo źle potraktowałam Frygę i ....potrzebny lakier. Takie dostałam polecenie od mojego Guru ale boję się pytać dokładniej gdzie to mogę uczynić :) Żeby nie było - próbowałam wygooglać ale z miernym skutkiem. Chodzi mi o punkty "sprawdzone" i żeby był najlepiej we Włochach , ewentualnie Centrum, Ochota, Wola. Wierzę, że i tym razem mi pomożecie. plissssss :)
Legionowo :)
wiedziałam, że mogę liczyć na....Twoje poczucie humoru. :) zawijam kiecę i lecę :) plakatówką pomaluję
Albo białą śnieżką z Castoramy :)
A do Legionowa masz 40 kilometrów, spokojnie skuterkiem możesz się zapuścić :)
znalazłam jakieś adresy - może jutro uda mi się jakieś sprawdzić i wtedy udzielę innej osobie SZCZEGÓŁOWYCH informacji :) bez zapuszczania się w jakieś ODLEGŁE osady :)
http://www.infojurikom.com.pl/pollack.html to sprawdzę - no chyba, że ktoś ma jakiś adresik ? chyba się skończyła cierpliwość :)
Wszystko jedno, to tylko biały, nie srebrny metalik :)
amen :)
Tylko pamiętaj, w kubeczku, nie w sprayu.
witam wszystkich :)
kranik podciśnieniowy wymieniony, po wstrzyknięciu benzin pod świecę skuterek odpalił i jeszcze jeździ ;) coś po nocy mu ciężko odpalić zawsze i muszę podjechać na regulacje gaźnika ale ogólnie spoko :P pupa trochę obita bo czuć każdą dziurę a jak wiadomo w Polsce więcej dziur niż drogi :)
dzięki wszystkim za pomoc, szerokich i równych dróg :)