Magnus Retro znowu prośba

wstawiłam fotki Frygi z kuprem ups kufrem :)

Kawał ku...fra :)
A wrona (czy co to tam jest) zgubiła jednego buta.

Trochę ten brąz plastików i siedzenia nie pasuje do czarnego kufra,albo odwrotnie :D Faktycznie biały lepiej by pasował,trzeba było brać któryś z tych:

http://allegro.pl/kufer-centralny-kappa-k30-monolock-bialy-i3231182944.html

http://allegro.pl/duzy-kufer-givi-e300-bialy-monolock-30-litrow-i3286239512.html

HugoBoss napisał:

Trochę ten brąz plastików i siedzenia nie pasuje do czarnego kufra,albo odwrotnie :D

Kask ma czarny to się wyrówna :)

Ja bym jednak do takiego skutera retro w kolorze białym kupił biały kufer :)

Zgubi ten to kupi sobie biały :)

Albo biały spray i pomalować ten :)

no to sobie pogadaliście :) kufer jest zamontowany, kask na głowie czarny - nie wiem czy się wyrówna.... trochę duży ten kufer.... ale spoko mnie trochę "razi" że tak odstaje ale kurna to kwestia przyzwyczajenia i opatrzenia. W pierwszym miałam srebrny bo i skuter był srebrny....dobra nie ma co gdybać najwyżej złożę zamówienie na biały ....
a teraz dostarczam tematu do "wyzłośliwiania się" koledze mojej kra kra kra :) Maxell oddaj buta :)

Ja w takich w paski nie chodzę, nie mam

a takie gustowne :)

To wziąłbym oba, po cholerę mi jeden? :)
Ja tu mam większe zmartwienie, jutro swojego zaprowadzam na wymianę tej dupnej uszczelki :(

Kurcze, ale ten kufer to masz faktycznie wielki. Ile on ma? Ze 39 litrów albo lepiej.

uszczelkę Ci pykną w godzinę i będziesz dalej pomykał.No na tych zdjęciach tak jakoś wygląda ... nie wiem ile ma. Dziadek mówił, że miał go w mniejszym Symie. No cóż wygodnie z nim dziś nakitowałam i torebkę i śniadanko i kurtkę, ale jak zapłacę mandat z mojego wyjazdu do Kołobrzegu to się ogarnę i może kupię biały (ale sam mówiłeś że odcienie itp) a ten najwyżej sprzedam zdaje się ktoś szukał na jakimś forum tu ... poszukam chętnego i cóż ...jakoś to będzie
a uszczelka ? pikuś wieczorem już będziesz kulał się po mieście w poszukiwaniu zagubionej wroniej skarpetki hihihihihih

już wiem ...Bartolini chyba szuka dużego kufra ... może będzie zainteresowany :)

Uszczelkę to mi pykną w 3 godziny i będę 400 zł lżejszy :)
Martwi mnie tylko bo w moim serwisie termin mieli za miesiąc dopiero i musiałem szukać innego na szybko.
A jak zrobią to oczywiście poszukam tego BUTA, nie skarpetki

bosze wymiana uszczelki tyle kasy? na ul Szczerej pan Krzysio wydawał się bardzo sympatyczny, warsztat mały, ktoś go polecał, może trzeba było zrobić rozeznanie w sprawie tej uszczelki?
wysłałam info Bartoliniemu w kwestii kufra :)
tak dla ścisłości Twoja koleżanka wrona zgubiła skarpetkę, na buty jej nie stać :)

Sama uszczelka 100, a to niestety trzeba pół silnika rozebrać łącznie z rozrządem, wyjąć cylinder i takie tam. Uszczelka do 50-tki to kilka złotych, więc spokojnie, jak Ci wydmucha zapłacisz na pewno mniej :)

ja Cię kiedyś "zabiję" - mi żadnej uszczelki nie wydmucha.
Dobra Polacy nie mogą strzelić Lichtensztajnowi gola, więc zamykam kompa , tv i idę poczytać.
Jutro być może drugie podejście do przyjazdu Hugo z ekipą :)

Będę jutro na Skoroszach, ale koło 15-tej to bym podjechał obejrzeć kuferek, ale to chyba za wcześnie :)

o 15 kończę pracę , wskakuje na chwile na usg wiec około 15.30 pewnie będę wolna telefon podawałam na forum więc bądźmy w kontakcie :)