Dorobi kluczyk i przyjedzie sobie po niego kiedyś :)
Jeza Maxell Ty mnie przy życiu trzymasz :)
A tak zmieniając temat...wszystko masz białe? :)
No poza kuferkiem oczywiście.
Hanita napisał:
Maxell Ty jednak wiedźmin - jak napisałam tego posta to pomyślałam, żem sierota bo mogłam od razu zrobić fotkę ale tak byłam przejęta montowaniem, że .... nie wpadłam na ten pomysł w tamtej chwili.
Z tą fotką to prawdziwy afront :).
oj tam oj tam zaraz afront - jutro choćby lało to zrobię te fotki :)
Maxell nie wiem o co pytasz -czasami Twoje myśli krążą takimi ścieżkami ....- Fryga oczywiście biała, mam czarny kask i kufer, białą kurtkę (od zawsze na skuter ją mam)taka nieprzemakalna i przeciwiatrową ale nie specjalistyczna i białe rękawiczki hihihihihi
no i białe auto i biały rower hmmm laptopa mam czarnego :) i myśli czasami czarne - czy wyczerpałam temat? :)
Odpowiedź uważam za satysfakcjonującą :)
Pytałem bo zdjęcia widziałem :)
Yarisek, rower, teraz to drugie na dwóch kółkach...też białe.
tak po prawdzie to chciałam uwiecznić całe zakładanie montowanie kufra - ale obawiałam się tekstów że mi odbiło :) aparat już przygotowany w torebce jutro sesja - choć nie tak profesjonalna jak guru fotografii Maxella buahahahahha
maxell napisał:
Odpowiedź uważam za satysfakcjonującą :)
Pytałem bo zdjęcia widziałem :)
Yarisek, rower, teraz to drugie na dwóch kółkach...też białe.
to drugie na dwóch kółkach - doigrasz się!!!! To Fryga ! :)
A propos zdjęć, jadę zaraz w miasto, może znajdę jakąś wenę :)
Wkurzają mnie te dzikie tłumy na starówce w środku nocy. Ci ludzie domów nie mają czy co.
Bosze trzeba się cieszyć, że Warszawa żyje :)- zrób fotkę na moście
Siekierkowskim, Mariensztat - urokliwe filmowe miejsca. bo nie myślę, że Praga o tej porze jest bezpieczna.
Dziadek kasa przelana tak jak było umówione - i jeszcze raz dzięki.
Dzięki dzięki dzięki za wszystko, spokojnej nocy dla jednych i owocnego kulania po nocnej Warszawie dla innych. Dobranoc
Urokliwy jest dworzec wschodni o 1 w nocy :)
Hanita napisał:
Bosze trzeba się cieszyć, że Warszawa żyje :)- zrób fotkę na moście
Siekierkowskim, Mariensztat - urokliwe filmowe miejsca. bo nie myślę, że Praga o tej porze jest bezpieczna.
Dziadek kasa przelana tak jak było umówione - i jeszcze raz dzięki.
Luzik Hanita :).Kiedyś fotografia była moją pasją,ale jakos mi przeszło :).Chciałem nawet wgrac do swojej galerii ale sa ograniczenia wielkości fotek.Wyslę Ci Hanita na maila dwie fotki które zrobiłem w Miasteczku Śląskim.Prosze o szczery komentarz :).
Na pradze jest za ciemno za fotki, już próbowałem :)
Mają super kamienice, ale w nocy kicha.
Siekierkowski...proszę bardzo :)
miało być 'na' fotki, nie 'za' :)
Na Wschodnim wczoraj byłem, ale jakieś nury mi się pałętały i nie miałem się za bardzo jak ustawić. Mówię oczywiście o stronie od Kijowskiej. Z tej drugiej może faktycznie dzisiaj podjadę.
A na Śląsku są takie cuda :)
No i cały misterny plan w p*****
Schodzę do garażu a tam świeży olej na podłodze pod silnikiem. Wydmuchało mi chyba dzisiaj uszczelkę pod cylindrem :(
A do tego znowu zaczęło u mnie padać, co za popierdzielona pogoda
I do dupy
No to czeka Cię robota....