Magnus Retro znowu prośba

nie no żarty muszą być :-)) , nawet nie wiedziałem że coś takiego ma .
Dziadek jest raczej honorowy więc wtopy nie powinno być - jak coś będzie nie tak to my go na grillu przypiłujemy :-))

Hanita napisał:

Mario dokładnie takiego szukałam :) od Dziadka biorę w ciemno wszystko :)

Połechtało to moją męską prózność :))).Za te miłe słowa masz ode mnie oryginalny przerywacz kierunkowskazów do SYM-a gratis :) - to nie żart.

Kisiu w piątek tj jutro chcę podjechać do urzędu dzielnicy (al. Krakowska) zarejestrować Frygę tak około 13 może byś spojrzał w ten gaźnik jeśli na tej swojej Łopuszańskiej jesteś parę chwil wolny ? tak tylko grzecznie pytam :)

tak tak Dziadzio - dodajesz przerywacz by ci ciągle oczka puszczała :-)) , dodaj coś jeszcze - nie bądź sknera :-))

Dziadek dzięki choć nie wiem do czego mi ten przerywacz ale rozumiem że mi się na pewno przyda i doceniam doceniam i ślę buziaki i czekam na zwrotnego maila z numerem konta i kosztami :)

Mario zazdrośniku Tobie też oczko poślę ;)
a jak przejrzałam to forum to Dziadek od początku mi kibicuje :)

Miałem okazję od Dziadka kupić wydech przez to forum. Nie było żadnych problemów, nie masz się czego bać :)

Mario1 napisał:

tak tak Dziadzio - dodajesz przerywacz by ci ciągle oczka puszczała :-)) , dodaj coś jeszcze - nie bądź sknera :-))

Za namową Zazdrośnika Mario dodaję komplet czterech zapasowych żarówek do kierunkowskazów :).

Lucek mimo mojej bujnej wyobraźni nawet nie pomyślałam że może być jakaś wtopa.
Dziadku nie daj się podpuszczać ja i tak jestem wdzięczna za wszystkie Twoje podpowiedzi, rady i uwagi a teraz za chęć jakby nie było sprzedania kufra taniej niż wystawiałeś go wcześniej :)
A Zazdrośnik Mario niech miarkuje bo sam będzie suweniry dawał buahahahahhaa

no i to mi się podoba - teraz Hanitka będzie zapatrzona w ciebie - masz coś jeszcze - jakieś gratisy ? :-))

Lucek znam Dziadka i wiem że bubla nie wyśle - chyba źle zrozumiałeś żarcik , ale naciągam go na co się da :-))

Hanita zobaczymy na spotkaniu Śląskiej z Mazowiecką jak się spisuje koferek - pamiętaj koniec lipca.

Tia Mario Zazdrośniku :) na spotkaniu ... no zobaczymy ....jak podjedzie biała Fryga a z tyłu z kuferka ciuchy będą dyndały (na przebieranie na spotkaniu buahahahahahaha) tzn że ja !!!!!

spoko wszystko co ludzkie nie jest nam obce , liczy się każda osoba i jej sprzęt .

Niestety ale zapasy do Syma się skończyły :).Jedyne co mogę jeszcze oddać to serce :))),i możesz Hanitko liczyć na dobre słowo :).

Wiecie co zawsze trzeba być ostrożnym przy zakupach w sieci, czytając między innymi opinie innych. Także chciałem tylko wyrazić swoją jak najbardziej pozytywną o przebiegu transakcji z Dziadkiem :)

Dziadek100 napisał:

Niestety ale zapasy do Syma się skończyły :).Jedyne co mogę jeszcze oddać to serce :))),i możesz Hanitko liczyć na dobre słowo :).

Dziadek odrobisz to w polu :-))

Oj tam oj tam od razu "w polu odrobi" :) nie mam pola ino teraz mały ogródeczek a dobre słowo nie mówiąc o sercu zawsze w cenie :)
powtarzam niesamowity ten portal, forum i Wy Panowie - niesamowici <3

A widziałaś ten kufer chociaż? :)

Maxell a jakże :) właśnie wróciłam z Katowic :)
serio - widziałam na zdjęciach dwóch :)

Bo już myślałem, że taka twarda jesteś i go całkiem w ciemno bierzesz :)

oj Maxell jak Ty nie znasz kobiet buahahhaha w ciemno to ja idę na randkę bo to adrenalina i jakby co jednorazowa sprawa a kufer ? toż tam będę moje skarby woziła. A czarny - za Twoją sugestią poszłam :)