no tak, ale to żeby wszystkim się podobało są nikłe szanse…
gdyby to był wydruk, to by było przypuszczam taniej i łatwiej do zrobienia ten napis i obraz motocyklu. ale znowu to nie będzie zbyt trwałe i po kilku praniach zacznie schodzić itp.
no co wy wymyslacie znowu oszolomy !
mamy prawie ukonczony projekt, wszystkim praktycznie się podoba.
wystarczy ze wrona dokonczy to tak jak mu podpowiedzielismy, naniesiemy ewentualne poprawki i do naszywania.
przestancie narzekac, jak jestescie tacy cwani to sami cos zaproponujcie, ja, rudy, wrona, dywer cos robimy a wy przychodzicie i jeczycie jak baby :569:
.... i ja xD !KruczeK napisał:
ja, rudy, wrona, dywer cos robimy :
:564:
Courte nie pucuj . Jezu mamy jakiś projekt robimy ankiete TAK/NIE i nara . bo ja tak samo chce mieć na koniec stycznia koszulkę …
no i prawidłowo. dokończyć ten projekt do końca ankieta i gitara. a nie takie sranie w banie
Ja robiłem takie koszulki po 25zł sztuke mogę zrobić zdjęcia jak wyszły jak coś Można by forumowe zrobić.
no to dawaj !
a koszulki swoje czy razem z nadrukiem 25 zl ?
a jak oni daja to jakieś wzgledne sa te koszulki czy china szajs ?
Na chińskim szajsię po 17 zł chyba a ja brałem dla Siebie i dla ziomków lepsze i ładnie trzymają Koszulki oczywiście dają w tym nadruk maszyną a nie jakieś marne naprasowywanki to jutro foty podrzuce (tzn dziś) ale w południe ;d
Nooo , dawać pomysły , ja będe robił , zaraz jesczemoze cos pokombinuje
dokoncz to co jest zaczete a nie zadne nowy pomysly !
znaczy , mowiąc , dawać pomysły , mówię o ,dopieszczeniu" tego loga , ale wsumie co tu dokańcać , zrobie jeszcze tylko jedna rzecz i zaraz tu wrzuce
A ja dalej zostaje przy swoim, żeby z lampy i tarczy także same kontury zostawić
a w ten sposób ok
zrobiłem , obramówkę felgi , bo tarcza , była za mała , ale myśle czy nie zrobić obramówki jescze dodatkowo tarczy i paru innych piardołow na tyłach
Ja takiej nie zamówiłbym.
No i zajebiscie
Jeszcze w felge wstaw jakis wzor felgi
Np:
http://www.maxcorse.com/web/components/com_virtuemart/shop_image/product/Cerchi%20F4%20TAMBURINI%20NUOVI.JPG moje ulubione felgi
Kowal napisał:
Ja takiej nie zamówiłbym.
to trzeba bylo du uja waclawa wymyslic cos lepszego a nie narzekac. nikt ci nie kaze jej kupowac.
do roboty to zadnego, do narzekania wszystkie pi zdy
Ja tylko wyrażam swoją opinię, nie musisz mnie zaraz krytykować i o ile pamiętam to ja wyszedłem z inicjatywą tej koszulki.
jutro pokombinuje , z seryjną felga , itarczą , bo jak będzie tylko felga to moim zdaniem , będzie wyglądać dziwnie , ale nie wiem piszcie , jutro się tym pobawie