Aaa ;D
Sory
To bęzie niby tak, że będą normalnie towary, za PTZ będziesz mógł wziąc ileś tam % zniżki
WIdzieliście te szanse?
tzn ze co tyle ile masz pkt tyle masz szans na wejscie na ptz place czy tyle razy mozesz kilkac w nagrody ?
Kiedy restock? na sb mówili że już był.
a mi się wydaje że wkręcają nas ;p
On Feb. 18, members can sign up for the Member Appreciation Redemption.
Here’s how it works:
The Member Appreciation Redemption will take place on Feb. 25 in three waves:
For 350 PTZ, you get up to three chances to redeem.
For 250 PTZ, you get up to two chances to redeem.
For 100 PTZ, you get one chance to redeem.
Na hallwayu więcej tego ja skopiowałem najważnijsze.
z tego wynika że jutro dopiero udostępnią możliwość wykupienia informacji na temat dat restocków i że 3 daty można wykupić a 4 dla wszystkich udostępnią, ale to od jutra dopiero można się restocka spodziewać xd
1 szansa – będzie nas kosztówała 100PTZ. Odbędzie się jako ostatnia (jest więc chyba bardzo opłacalna).
2 szanse – za 250PTZ będziemy mogli wziąć udział w dwóch uzupełnieniach: 2. i 3. fali
3 szanse - najdroższe, bo za 350PTZ, ale mamy największe szanse na nagrodę. Weźmiećmy udział we wszystkich falach.
LOCKERZ-POLSKA.PL
Restock dla tych co wykupią udział w 3 falach będzie 25.02
A dla tych co nie kupią?
To do końca miesiąca będzie jeszcze jeden restock dla wszystkich
BIore jedną fale.
i PSP/PSP GO/iPod nano16gB/ipod touch 8GB/wii
wykupienie szansy poprzez punkty to po prostu zwiekszenie szansy na zgarniecie nagrody bo i tak ze wszystkich 4 czyli tych 3 dla przekupnikow i tej jednej glownej fali można zgarnac jedna nagrode. czyli to jest uja warte poza tym mam 287 pkt i jak wezme dodatkowa szanse to nie zostanie mi pkt na zadna sensowna nagrode
No miejmy nadzieje że jak się wszyscy rzucą na jawny restock to nie będzie mulić.
kupujecie czasem emaile po to zeby wysyłac zaproszenia na lockerz ?? :roll:
bo ja tak za 2 zety 100emaili dopiero wysłałem i czekam (jak cos to napiszę )
jezeli kupywaliscie to dawać namiary gg na kolesi
a jak to kupić bo ja nie mogę tego znaleźc
normalnie poprzez lockerz ptz czy tam reedem
http://ptzplace.lockerz.com/
Możecie wykupić jeszcze fale do soboty 6:00
Terminy fal:
1 fala - u nas 26 lutego 0:00 – 1:00
2 fala - u nas 26 lutego 2:00 – 3:00
3 fala - u nas 26 lutego 4:00 – 5:00
I jeszcze tak:
- kupiłeś dostęp do 3 faliż Możesz wziąć udział we wszystkich + głowny restock (którego data jeszcze nie jest znana
- kupiłeś dostęp do 2 faliż Możesz wziąć udział w fali 2. i 3. (czyli między 2:00 a 5:00) + glówny restock
- kupiłeś dostęp do 1 faliż Możesz wziąć udział w fali 3. (4:00-5:00) + główny restock
trzeba to kupować ?
wydaje mi się że największy obłożenie będzie na fali nr 1 ;p
ja zakupiłem tlyko do 1 fali i mam 750pkt mam nadzieje że za to coś dobrego wyrwę ;p
trzeba to kupować bo ja mam tylko 267 ptz ?
może ktoś krok po kroku opisać jak to zamówić ?