hej, a czy trzeba kupić falę żeby wziąć udział? Bo może kupić jedna osoba i powiedzieć.
okej dzięki też kupiłem na jedną fale:) Mam nadzieje ze uda mi się wii wyrwać albo coś choc jakąś gierkę:D
Kowal, Z tego co ja rozumiem to wszyscy mogą wziąć udział w jednej fali tej głównej a wziąć udział w innych można tylko jeśli kupisz sobie to jak nie to nie będziesz mógł nic wygrać w innych falach:D
Nie, fali nie trzeba kupować. Ci nie wykupią dostępu bedą mogli wziać udział w generalnym restocku, który odbędzie się do konca miesiąca (nie wiadomo dokładnie kiedy).
Kto nie wykupi dostępu do fal to 26.02 (jak będzie restock dla tych co kupili) nawet nie zauwazy ze się cos dzieje… Dla niego będzie po prostu napis, że COMING SOON
Jak zamówić?
Wchodzisz na ptzplace.lockerz.com -> logujesz się -> wybierasz ilość fal -> klikasz -> przepisujesz kod captcha i klikasz BUY X CHANCES
To by zrobili tak że Ci co nie kupili ani jednej z 3 fal to bana im na czas tych fal (albo Ci co kupili np. 1 fale to nie mogą wejść do tej godziny 3 czy 4 żeby nie wchodzili pooglądać nagród xD
Mafioz napisał:
żeby nie wchodzili pooglądać nagród
To najmnieszy problem bo reedem byl otwarty można bylo zobaczyc nagordy...
To by zrobili tak że Ci co nie kupili ani jednej z 3 fal to bana im na czas tych fal
Bana moze nie dostaną, ale dla nich strona nie będzie dostepna, albo będzie ale się nie zalogują
Shakin napisał:
Mafioz napisał/a:
żeby nie wchodzili pooglądać nagród
To najmnieszy problem bo reedem byl otwarty można bylo zobaczyc nagordy...
Chodziło o to jak w poprzedniach w tamtym roku co był reererm tylko dla z-listerów, miało być fajnie ale serwery zamulały bo Ci co nie mieli listera to i tak wchodzili zobaczyć jakie są nagrody i ogólnie popatrzeć sobie z nudów ;p
ja kupiłem za 100 kto zemna czeka 26 do 4w nocy ?
JA ! :DD:D
Siemanko
nie mogę wysyłać zaproszeń —> ciągle jest please wait :573:
wezcie zobaczcie czy Wy możecie wysyłać
Mafioz napisał:
JA ! :DD:D
Ja
I tak ferie mam :)
SZLAK !! ja już nie mogę wykupić szans
Spóźniłeś się dziś do 3 było
jak to się robi zeby zaproszenia nie wysyłac na emalie tylko jak tos kliknie taki link i tam się rejestruje (bo bym na nk wysłał wszystkim linki)
Wyslij sobie zapro, w e-mailu dostaniesz link. Link jest chyba zawsze taki sam, więc problemu nie ma.
excent napisał:
Wyslij sobie zapro, w e-mailu dostaniesz link. Link jest chyba zawsze taki sam, więc problemu nie ma.
thx ;)
podobno udostępnili zakładkę “Play” w której można już filmosy oglądać, ale mi nie działa lockerz :<
Może niedługo, bo teraz się nie da zalogować.
Mieli udostępnić w niedługim czasie, teraz coś komibują… Na FB pisali o tej przerwie…
może, ja na polskiej stronie o lockerz wyczytałem tego newsa ;p
No to nawet tam pisali, że mają udostępnić w niedługim czasie…