Lockerz.com - nagrody za free

Nie, dostaniesz info o najbliższym restocku i kiedy on mniej więcej będzie…

czyli, będzie informacja kiedy będzie można kupowac ?

ostry0996 napisał:

czyli, będzie informacja kiedy będzie można kupowac ?

Jakby wszyscy wiedzieli kiedy restock będzie tobyś nie mógł się nawet dostać na stronę nie mówiąc już o zgarnięciu czgoś.

ostry0996, tak :stuck_out_tongue: Taka mniej więcej, że podadza np, ze restock odbędzie się między 12 a 19 lutego :stuck_out_tongue:

Nauczcie się czytać… to, że dadzą info to nie znaczy ze juz restock będzie w piatek !!!

http://www.lockerz.com/redeem

Można obejrzeć nagrody i obczaić ceny

Widziałem :smiley:
http://lockerz-polska.pl fajne forum o Lockerz. Zobaczcie newsa mojego autorstwa xD

Ujawnią datę najbliższego restocku i będą 4 rzuty nagród :smiley:

no czytałem ale wątpię żebym coś zgarnął

No to fajnie. A co myślicie o ipodzie? Będzie działał w Polsce? Może głupie pytanie, ale czytałem coś o konsolach które nie są kompatybilne. Wiem że ipod i komputery są raczej takie same, do innej wtyczki można kupić przejściówkę, ale mam pytanie, czy to wszystko będzie działać? Czy raczej brać kasę na pay pal?

Oczywiście, że będzie działać…

Może być tylko problem z ładowarką właśnie, ale wiem, że niektóre urządzenia mają ładowarki na prąd od 100 do 240V także można je stosować wszędzie, a różnią się wtyczką tylko…

W iPodach normalnie masz nawet polski pakiet językowy (dotyczy iToucha, reszta nie wiem) także myślę spoko :smiley:

Tak, ale czy amerykańskie ipody nie są inne? Bo jeśli tylko ładowarka to raczej nie problem. Zapytam SiWego, bo być może on miał ipoda z USA i napiszę tu.

[ Dodano: 15-02-2010, 21:04 ]
Ok, SiWy mówi że nie ma żadnego problemu, ładuje się normalnie z USB.

Nie, wszystko działa tak samo. Kumpel miał nawet dwa ipody ze stanów i obydwa działały bez problemu.

co sadzicie o aintball gun mog gdzieś się dowiediec jaki dokladnie to model?

Ja mam dopiero 70 PTZ i czekam sobie powoli na sklep :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 16-02-2010, 08:30 ]
właśnie zalozylem fikcyjne konto i gitez majonez :stuck_out_tongue:

mam pytanie(pytania :stuck_out_tongue: )…

1.co się stanie (co się zmieńi) jezeli bedze restork :oops: ??

2.jak długo przeważnie jest ten restork ??

3.wiecie kiedy moze byc następny :smiley: ??

[ Dodano: 16-02-2010, 15:28 ]

Jasiu226 napisał:

czekam sobie powoli na sklep

4.kiedy on ma mniej więcej byc i na czym on bedze polegał ??

krzysiek508 napisał:

1.co się stanie (co się zmieńi) jezeli bedze restork ??

będą nagrody na ptz place?

krzysiek508 napisał:

2.jak długo przeważnie jest ten restork ??

puki nagrody nie zejdą wszystkie... zazwyczaj najlepsze wszystko schodzi w mgnieniu oka ale ostatnio 25& było przez 30min.

3.wiecie kiedy moze byc następny ??

Shakin napisał:

Ujawnią datę najbliższego restocku i będą 4 rzuty nagród

a kiedy to nie wiadomo jeszcze...

Dzisiaj ma niby być więcej newsów na temat najbliższego restcku :wink:

krzysiek508 napisał:

4.kiedy on ma mniej więcej byc i na czym on bedze polegał ??

Bedzie w lutym, rzca nagrody i będzie szansa się załapać na coś ciekawego :stuck_out_tongue:

Polega na tym, że wchodzisz na ptzplace.lockerz.com

Wchodzisz do jednego z 3 działów - Cool Brands - Electronics - Lockerz Exclusive

Wybierasz nagrode, wpisujesz dane, kod captcha i albo się cieszysz ze wygrałes albo wkurwiasz ze nie :smiley:

Shakin napisał:

Wybierasz nagrode, wpisujesz dane, kod captcha i albo się cieszysz ze wygrałes albo wkurwiasz ze nie

jednak większe szanse że jednak to ta druga opcja Cię spotka ;p
może ja też się wreszcie załapie na restocka bo ostatnio to robią tak że mnie w domu nie ma i nie mam jak nawet powalczyć o nagrodę :<

BTW. tak dla pewności, ten hallway to jest na stronie głównej tam gdzei te newsy są taką

Shakin napisał:

Bedzie w lutym, rzca nagrody i będzie szansa się załapać na coś ciekawego :P

Polega na tym, że wchodzisz na ptzplace.lockerz.com

Wchodzisz do jednego z 3 działów - Cool Brands - Electronics - Lockerz Exclusive

Wybierasz nagrode, wpisujesz dane, kod captcha i albo się cieszysz ze wygrałes albo kurczę pieczone ze nie :D

ale mi chodziło o ten sklep co jasiu pisał :roll: