Lockerz.com - nagrody za free

zanim byście kompa włączyli i neta to by już wszystkie nagrody zeszły…

kowal odejdz od komputera ! natentychmiast !!

a w jakich godzinach z reguly sa restocki ?
od razu po polnocy czy np wieczorem ?

Już bo bede pisał SMSy, albo wchodził na forum :stuck_out_tongue: Jak cos wychacze to wam napisze ze jest ;p Jak znajde chwilke :stuck_out_tongue_winking_eye:

Kilka stron wcześniej dałem wam link do remindera… Zainstalujce sobie ;p

No w sumie to racja, nie zdążyłbym.

Różnie są

tak wgl wiadomo coś kiedy w końcu otworzą tego lockerzaż
w sęsię że te opcje wszystkie, bo teraz beta jest, kiedy oficjalna będzie?
ponoć po otwarciu mają być nagrody dostępne 24/7 ale za większą cenę w punktach, byłoby to lepsze na pewno niż teraz ale otwierają tą stronę już od września bo wtedy były pierwsze informacje że zaraz oficjalne otwarcie i zakończenie bety itd itp. ;'/

W lutym mają otworzyć, nie będzie nagród tylko będzie będzie sklep. Za PTZ będzie mogli sobie zzniżke wziąć…

Ale nagrodę za punkty również.

Raczej nie… Patrzyłeś na wyciek z LAB?

Mafioz napisał:

zanim byście kompa włączyli i neta to by już wszystkie nagrody zeszły..

Mi już od tygodnia chodzi 24/7 z alarmami ;)

Dzisiaj się tam zarejestrowałem, ale nie miałem tej gry co się za nią PTZ dostaje :confused: To się jakoś włącza gdzieś czy jaką

Nie, po prostu przy wjeściu powinna być :stuck_out_tongue:

Też ok :smiley: Zarejestrowałeś się w najmniej opłacalnym momencie :smiley: Na kilka dni przed ostatnim restockiem :smiley:

Mój komp od wczoraj zaczął działać 24/7 + RestockReminder + powiadomienie via SMS ;]

Tak nic nie wyrwę w ten restock, więc poczekam, aż będzie ten sklep cały :stuck_out_tongue:

Po co 24/7? I tak musisz np. do szkoły iść

;]

Ale po co mam czekać aż się włączy jak wrócę? :stuck_out_tongue:

Kowal napisał:

Po co 24/7? I tak musisz np. do szkoły iść

W naszych godzinach porannych i tak nie będzie, lockerz śpi jeszcze...

NOOOO
Czekam;)

Wtyczki do Firefoxa program... kowal jak cos to zadzwonie do Ciebie :P

PS GRY JUŻ NIE MA !

czemu tak strona ptz.lockerz.com tak zamula ? ;> czyzby restock się zblizal ? :stuck_out_tongue:

Zbliżał nie żbliżał po prostu ludzie zaczynają zaglądać tam…

kurde już chyba z 8 raz restock jest i za każdym razem jakieś błędy mają, ok zrozumiem to wersja beta, ale za każdym razem ta strona im tak zamula i nic z tym kur*a nie robią, bez przesady, mogliby w końcu coś z tym zrobić…

noo można się wkurwic ;/