Lockerz.com - nagrody za free

I zrobili :stuck_out_tongue: Na sylwka nic nie zamulało :stuck_out_tongue:

na sylwka to miałem inne rzeczy do roboty niż siędzieć i czekać na restocka xD
i pewnie było więcej takich osób dlatego nie zamulało bo mało kto tam wtedy siędział ;p

PS. a teraz co chce wejść punkty wbić to ten durny pies mi monitor od środka liże ;/

o.O

http://www.lockerz.com/myLocker

Normalnie działa

no to teraz, dosłownie 15min temu wchodziłem i nie działało

Może wszedłeś na myLockerz a nie na myLocker :stuck_out_tongue:

To i tak nonsens więc jak będzie restock to gdzie potem trzeba wejść? xD za 101 ptz coś wyhaczę, byle coś ;p

Shakin, no fakt, nie wiedziałem że pozmieniali, dzięki :smiley:
mateuszpasiu, prawdopodobnie pendrive, albo naklejke na iphone lub gre.

Żeby trafić na restock to tu

http://ptzplace.lockerz.com/

Shakin, dzięki :wink:

i tak huja zgarniemy. nie ma restocku a wejsc się nie da ;/ to co będzie jak będzie restock. szkoda zachodu bylo na klikanie.

KruczeK, mi tam nie zamula ta ptz strona :smiley:

Mi też ładnie śmiga :stuck_out_tongue:
Ja tam w ogóle nie wbijam, bo mam zaledwie 16 PTZ xD

tzn ze moja hujostrada jest bardziej hujowa niz by się moglo wydawac. 1mb smiećszne.

KruczeK, ja mam 384 kb/s xd

no juz mi niby dziala ino się zdjecie laduje tylko w polowie ;p gupie to hujowa strona i tyle.

Wbijać ptz za dailies i logowanie :stuck_out_tongue:

Usunęli mi połowę punktów, miałem 1270 jest 600 z groszami. Na mailu nic niema. Ostatnio im coś pisalem że czitowałem, ale nie odpisywali, a poza tym mówiłem o jakichś 200ptz. No ale może jak będzie w końcu ten sklep to się uda coś zdobyć.

Tez mi odjęli… Ok 40

a mi nie odjeli :stuck_out_tongue:

Kowal napisał:

Usunęli mi połowę punktów, miałem 1270 jest 600 z groszami. Na mailu nic niema. Ostatnio im coś pisalem że czitowałem, ale nie odpisywali, a poza tym mówiłem o jakichś 200ptz. No ale może jak będzie w końcu ten sklep to się uda coś zdobyć.

Czasem odejmuja za fake maile, czasem odejmuja 50% !!! i daja jeszcze jedna szanse... i czysy jestes juz

Kiedy się zglosiles do amnestii