I zrobili Na sylwka nic nie zamulało
na sylwka to miałem inne rzeczy do roboty niż siędzieć i czekać na restocka xD
i pewnie było więcej takich osób dlatego nie zamulało bo mało kto tam wtedy siędział ;p
PS. a teraz co chce wejść punkty wbić to ten durny pies mi monitor od środka liże ;/
no to teraz, dosłownie 15min temu wchodziłem i nie działało
Może wszedłeś na myLockerz a nie na myLocker
To i tak nonsens więc jak będzie restock to gdzie potem trzeba wejść? xD za 101 ptz coś wyhaczę, byle coś ;p
Shakin, no fakt, nie wiedziałem że pozmieniali, dzięki
mateuszpasiu, prawdopodobnie pendrive, albo naklejke na iphone lub gre.
Shakin, dzięki
i tak huja zgarniemy. nie ma restocku a wejsc się nie da ;/ to co będzie jak będzie restock. szkoda zachodu bylo na klikanie.
KruczeK, mi tam nie zamula ta ptz strona
Mi też ładnie śmiga
Ja tam w ogóle nie wbijam, bo mam zaledwie 16 PTZ xD
tzn ze moja hujostrada jest bardziej hujowa niz by się moglo wydawac. 1mb smiećszne.
KruczeK, ja mam 384 kb/s xd
no juz mi niby dziala ino się zdjecie laduje tylko w polowie ;p gupie to hujowa strona i tyle.
Wbijać ptz za dailies i logowanie
Usunęli mi połowę punktów, miałem 1270 jest 600 z groszami. Na mailu nic niema. Ostatnio im coś pisalem że czitowałem, ale nie odpisywali, a poza tym mówiłem o jakichś 200ptz. No ale może jak będzie w końcu ten sklep to się uda coś zdobyć.
Tez mi odjęli… Ok 40
a mi nie odjeli
Kowal napisał:
Usunęli mi połowę punktów, miałem 1270 jest 600 z groszami. Na mailu nic niema. Ostatnio im coś pisalem że czitowałem, ale nie odpisywali, a poza tym mówiłem o jakichś 200ptz. No ale może jak będzie w końcu ten sklep to się uda coś zdobyć.
Czasem odejmuja za fake maile, czasem odejmuja 50% !!! i daja jeszcze jedna szanse... i czysy jestes juz
Kiedy się zglosiles do amnestii