bugi1427@wp.pl
szukaj w spamieć
heeeeee to wszystko pic na wode
podobną walą w ch** z wysyłaniem nagród, kumpel zbierał 4 miesiące punkty, zamówił sobie PSP u nich i co ?? napisali mu że " cheatował " i nie dostanie nagrody ;]] także pozdro, ja się przestałem w to bawić
Ja nawet koszulki nie dostałem. Chociaż przyznam ze cheatowałem.
ja dostałem koszulkę wczoraj
Ja mam ponad 3 miesiące zlist i koszulki nie ma ^.^
A ja mam 2 koszulki Z-List, naklejka na iPhone i 50$
a wymieniałeś coś za te 50$?
50$ wpadło na PayPal 138zł
No tak, zamawiałeś coś?
Co? Za coś Wygrałem kase na paypal na restocku, wpadła na konto i czeka na lepsze dni
poprawiłem dane w profilu bo zamiast ń i ł były ,?" i dopisałem kod pocztowy (już to kiedyś robiłem ale musiało się nie zatwierdzić ) i dostałem e-maila że wysyłają mi koszulkę ;p
Dear Lockerz Member:
Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who have discovered Lockerz very early. For that, you get lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt, which we shipped yesterday.
If you live in the US, you should receive your Z-List T-shirt within one week. If you live outside the US, you should receive your Z-List T-shirt within three weeks.
Please note, there are no tracking numbers. This is the only email you will receive from Lockerz about your Z-List T-shirt.
Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-list status. Keep earning PTZ so that you’re ready to redeem next time we re-launch PTZ Place.
Sincerely,
The Lockerz Crew
Lockerz is not responsible for shirts that might be sent to addresses that were not accurately provided to Lockerz. Lockerz is not responsible for shirts sent to non-US addresses that, in very rare instances, might get held up at customs.
Raczej dostałeś, że wysłali ci ją już wczoraj
no wiadomo o co chodzi nie łap mnie za słówka
Dlaczego nie? -.-
Kurde, ale farciarz. Ja koszulki od 3 miećs. nie mam -.-
Kurde, u mnie też nie było kodu, ale już naprawiłem błąd. Chociaż kiedyś kod był… Nie wiem czemu zniknął
Bo przeszli na inny silnik i mogły niektóre dane zniknąć
[ Dodano: 25-01-2010, 19:40 ]
Restock w tym tygodniu
a dokładniej możnaż?
Nie, nie można ;/ Lockerz NIE poda dokładnej daty restocku… Będzie w tym tygodniu i już.
przepraszam już nie bee wybaczysz ??
to njak będzie restock to dawaj znac xD
właśnie, najlepiej na gg