Lockerz.com - nagrody za free

Iiii coś Trzeba się liczyć z tym, że dowalą CŁO :stuck_out_tongue:

Ale zawsze to PSP za 140, a nie 600zł ;]

jebany szczęściarz :smiley: ja sprubuje na następnym odświeżeniu nagród wyrwać MacBook 13″

mam 900 PTZ a warty jest 1000 a w PLN’a kosztuje 3500zł ;p

kiedy znowu będzie można cos wygrac ? bo właśnie wszedlem na lockerz i widzę ze mam ponad 200 ptz ;p a nie wchodzilem z poltora miesiąca :stuck_out_tongue:

Na koniec miesiąca. Ale dokładniej nie wiadomo i nie będzie :stuck_out_tongue:

licze ze dacie mi znac xD

a jak to jest tylko w jednym dniu można cos wyrwac??

edit : co mogę dostac za 60pkt ?? ( pewnie nic :d )

Za 40ptz dostaniesz pendrive 2GB.

a mp3 bym za to dostał??

jak bedze można brac nagrody to piszcie w tym temacie :d

[ Dodano: 17-01-2010, 16:31 ]
Chce ktoś zaproszenie??

Ostatnio pisali na forum lockerz ze wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeele paczek zostalo oclonych i nalozone na wiele podatki ;]

jakie mogą być te podatki ?? bo ja jak se walne laptopa wartego 3500zł to to cło może być nawet 1000 zł ale nie wiem czy aktualnie będę mieć ;p bo 1000 to raczej w kieszeni nie nosze ;p

Nie wiem :stuck_out_tongue: Jeden gościu niby zapłacił za Xboxa 360 Elite ponad 200zł, ktoś tam za tego nowego iPoda Touch 32GB ponad 300zł czy cos takiego :stuck_out_tongue:

Najczęściej jest do 1/3 wartości.
Od przedmiotów powyżej 50$ ^ ^

Jak uda Ci się lapa zgarnąć, to z 1000zł zapłacisz.

Czy to dużo? Stanowczo nie, skoro płacisz ćwiartkę ceny…

Aż mnie dupa ściska jak widzę “Kurwaaaaa… .;/ ;/ ;/ przyszlo mi psp i musialem 150zl zaplacic, zaaaaal, nie przyjalem lol lo lo lol zal ich” ^ ^

Nie zapłaciłeś? 150zł i miałbyś psp…
Mógłbyś sprzedać i zarobić 3-4 stówki.

Sory…

No…

A zawsze można sprzedać ;] I pare stówek do przodu ;]

[ Dodano: 17-01-2010, 20:06 ]
Kowal, ogarnij xD excent, pisze, ze go zal sciska jak widzi takich co nie biora nowki psp wartej z 600zl za 150zl :stuck_out_tongue_winking_eye:

kowal kurwa jak nie zaczniesz czytać ze zrozumieniem to cie zbanuje !!! bo to nie pierwszy raz jak przeczytasz cos hujem i nie wiesz o co chodzi !!! i na dodatek spamujesz potem swoimi durnymi myslami.

Kowal napisał:

Nie zapłaciłeś? 150zł i miałbyś psp...
Mógłbyś sprzedać i zarobić 3-4 stówki.

Wiesz, co to cydzysłów jestą =s

Czekam na moją FIFÊ na PSP :D a psp i tak nie mam ;>

Wszystkie legalnie zdobyte punkty pozostaną na twoim koncie przez 12 miesięcy od daty której zostały zdobyte. Restocki trwają tylko chwilę i są robione co miesiąc, gdyż strona jest w fazie beta. Ostatecznie gdy Lockerz w pełni wystartuje na początku 2010 roku, nie będzie już żadnych restocków! Nagrody będą dostępne przez cały czas, jednakże będą one kosztówy więcej PTZ. Będzie o wiele więcej sposobów na zarabianie PTZ, dzięki temu uzbieranie większej ilości punktów nie będzie stanowiło problemu. Lockerz jest pewien że w przyszłości wszyscy dostaną swoją upragnioną nagrodę.

bawicie się w wysyłanie zaprszen jeszcze ? :smiley:

tak podaj e-maila