Lockerz.com - nagrody za free

RudY napisał:

co to ten Z-Lister ? VIP ?

Dokladnie,

dostajesz go po uzbieraniu 20 zanjomych i PTZ są liczony x2

Przeczytalem caly temat i jeśli mam 24 PTZ to juz chyba mi się nie oplaca inwestowac w punkty a od nowego roku zaczac. Dobrze ze przynajmniej ja nie mialem stresow zwiazanych z lapaniem nagrod co niektorzy :slight_smile: .

UWAGA!

Cała ekipa Lockerz będzie CAŁY WEEKEND 48h siędziec i wlaczyc z bugami (teraz też walczą)

mogli walczyć przed restockiem…

OMG… Mentalność Polaków…

Słuchaj… Jak dostaniesz cokolwiek z Lockerz to będzie to za darmo! O co ci chodzić! Dla mnie to mogą robić i nawet pół roku jeżeli jednak dostanę tego iPoda.

Free to free… Gdybyś płacił za używanie tego serwisu albo cokolwiek innego to ok…

[ Dodano: 26-11-2009, 22:14 ]
Poza tym… Po to jest właśnie wersja BETA, żeby wyeliminować błędy

no niby tak, ale sam fakt, na poprzednim restocku nie było aż takich problemów ;p
ja już dostałem koszulkę i cieszyłem się jak głupi to tam jak cokolwiek dostanę to też lajt ale sam fakt, trochę to wkurza jak tak udostępniają i pełno błędów xd

kurwa juz poraz 3 mi ptz zabrali i to nie jest błąd w wyświetlaniu , doszedłem do 388 i co dziennie klikam dailisy , i mam 96 , i następnego dnia wracam i znowu 388
:573: :573: :573:

A masz kur*a klawiature i wiesz co to e-mail ?

jak to się nie zmieni to napisze do niech ale na razie się trochę boje , bo 90% moich zaproszonych e-maili jest z jednego IP i jak zaczną grzebać w moim koncie to może to wyłapią :smiley:

ja mam neo i rozłączałem co konto :stuck_out_tongue:

Ja robie tak że na laptopie zakładam meile, wysyłam na kompie, a rejestruje się na komieć. Na komieć co odświeżanie zmienia się ip. mam na razie 204pkz i 7 zaproszonych.

ja fałszywych 16 mam

ja fałszywych 40, jakieś po 5 z każdego ip :stuck_out_tongue:

polacy…

Mafioz, napisz do nich, że dostałeś takie potwierdzenia i, że chciałbyś dostać tego ipod’a czy nintendo.
Może wyślą Ci coś innego niż ten termos.

wysłałem już dawno ;p

Siema jestem tutaj nowy i mam do was pytanie Kiedy bede mogl zamowic w koncu cos z lockerz ? nie posiadam konta vip ;/

Podobno 10 grudnia.

[ Dodano: 28-11-2009, 14:28 ]
Albo coś koło tej daty.

może dać mi ktoś zaproszenie na lockerz.com ?

bo wcześniej maiłem od Kowal`a ale nie miałem czasu się rejestrować wiadomość była w spamieć i chyba automatycznie się usuneło po jakimś czasie

mail: davi2194@wp.pl

z góry dzięki i pozdrawiam :slight_smile:

O co chodzi w tym:

To ensure that all Lockerz members who redeemed last week get their prizes, we are sending out TWO order receipts: one within a hour after you redeemed, and one a few days after you redeemed.

When you redeemed your PTZ Place prize on November 23, 24, or 25 you received a receipt from Lockerz. This receipt says “Order Receipt” at the top.

Yesterday, on November 27, we sent out second order receipts to most members. This second order receipt started out with this sentence: “We received your order for the following prize or prizes,” and then it lists the prize or prizes you redeemed.

If you did not receive this second order receipt on November 27, please forward your first order receipt (the one with the words “Order Receipt” at the top) to teri@lockerz.com by end of day Monday November 30.

A few days after we receive a copy of that first order receipt, we’ll send you your second order receipt. If you have already forwarded your first order receipt to teri@lockerz.com, you do not need to forward it again.

We’re sorry, but we can’t respond to emails sent to teri@lockerz.com.

Thank you.

The Lockerz Crew

Chodzi o potwierdzenie zamówienia, które dostałem zaraz po zamówieniu nagrody, czy o coś innego?