Lockerz.com - nagrody za free

david2194 napisał:

może dać mi ktoś zaproszenie na lockerz.com ?

poszło

excent, wrzuć se ten tekst do translatora , prosty jest , najlepszy jest google translator
tam jest chyba o tym zamówieniu jak się ten error wyświetlał po wpisaniu danych , ze będą anulować tam ten nadmiar zamówię czy cos , nie wiem nie chce mi się tłumaczyć skacowany jestem

To dostanę nagrodę, czy nie? Mam coś do nich wysyłać? Dostałem tylko potwierdzenie zamówienia.

wrona napisał:

poszło

od tego momentu co wysłałeś sprawdzam co jakiś czas czy doszło i nic ?
trzeba na to jakoś dłużej czekać ?

wyślij jeszcze raz.. jeśli jesteś teraz na 4um to wyślij a jak nie to niech ktoś inny mi podeśle bo chciałbym się jeszcze dziś zarejestrować ; )

pozdrawiam

a w spamieć sprawdzałeś ?!

tak…

wiadomości 0

a może nie można dwóch zaproszeń na jeden mail… :roll:

Nie można wysłać, musisz nowego maila zrobić.

na o2 masz 3 końcówki o2.pl , tlen.pl , go2.pl

On ma na wp.pl

no a na wp niema

przestańcie pierzyć , powiem wam tylko tyle na wp trzeba czekać do następnego dnia na o2 pare godzin a na onetcie chyba tez tylko 2-3 godziny wiem bo zakładałem masę tych maili

Na onecie i wp tak już jest ze wszystkim… o2 albo gmail.com najlepsze…

ok czyli na wp mi jeszcze dojedzie ?
bo już raz było wysłane ale nie rejestrowałem się…

david2194, nie dojdzie, bo nikt nie wyśle już na ten adres, musi być inny.

aha… no to dziś mi się już nie chce zakładać nowego maila…

napiszę jak założę :stuck_out_tongue_winking_eye:

jak nie dojdzie jak dojdzie jutro rano powinno być, bo u mnie pisało ze e-mail sent , a jak już jest zarejestrowany to pisze sorry, e-mail is in the system

23 strony spammu :open_mouth:
powiedzice mi czy którys z was cos wygral ? ;>
bo nie chce mi się czytać tego :smiley:

tak, mi koszulka przyszła już xD

a cos konkretnego ? :stuck_out_tongue: bo koszulka to wiesz xD

tu z forum raczej nie ale na forum.lockerz.com.pl tam się chwalą że psp powygrywali, xboxy itp fotki dają to myśle że możliwe ;p aż tak masowo wszyscy by nie wrzucali fail zdjęć itd ;p

ale z tego co pamietam to ostatnio jak bylo wrzut prezentow to nie mogliscie nawet wejsc na stronke ;p