dokładnie. Ja wyjeżdżam o 9, wcześniej nie da rady niestety.
dubel.
Artek jutro rano napisze, bo może będę mógł już o 7.30 jechać. :) może jutro cały dzień wolny będę miał, było by super bo bym mógł się na spokojnie naszykować. :) puki co w pracy jestem.
ok czekam to by było wspaniale :)
Niestety, wyjazd o 9. jutro. Bo ide na noc. Artek jeśli chcesz to możesz jechać ze mną a jak nie to wiesz... Daj znać jaką opcje wybierasz
Madi, czyli nasze spotkanie o 19 na moście w miejscowości Polany.
niestey , wybieram opcję wcześniejszą , Dzięki Madi za info . miłej drogi pozdrawiam Ciebie i KArbona - udanej wyprawy !
Karbon dokładnie. Będziemy też w kontakcie telefonicznym.
ArtekToros szerokiej drogi :) szkoda że nie możemy razem jechać, no ale cóż...
Madi, mam do przejechania tylko około 200 km więc wyjadę dopiero około 13.
Daj rano znać , że wyjeżdżasz.
Witaj!
Wróciłem do domu z pracy, zaraz się pakuję i o 9 ruszam.
Jak by co to dzwoń, tylko wiesz, dwa razy, żebym mógł się zatrzymać i odebrać.
Do zobaczenia !
Madi, dobrej drogi. U mnie pogoda do jazdy dobra i niech tak zostanie.
Wyjeżdżam po 12. Do zobaczenia.
Właśnie ruszam. Wyślę Ci sms jak będę w połowie drogi, tj. w Tarnobrzegu.
Podrawiam i bez odbioru. :)
Dojechałem do Bielska o godz. 20,30. Jazda spokojna, choć z burzami
w tle i 20 kilometrowym odcinku w deszczu.
ja dojechałem o 21.40 ale miałem godzinny postój w Łodzi. Desz złapał mnie raz pod Wartą. Pod wieczór chłodno.
Wynika z tego, że czwartkowy, południowy rozjazd do domu był dobrym pomysłem. Ja też robiłem dłuższe postoje w Oławie, Brzegu, Opolu i Raciborzu. Ruch na drodze nie był duży i jechało się Ok.
Podliczyłem mój całkowity przebieg i wyszło 1445 km. Zużyte paliwo to 42,19 litra za 236 zł. Średnie spalanie wyniosło więc 2,92 l/100 km.
Madi, przyjrzałem się mapce przejazdu i wynika, że przejechaliśmy razem od Krynicy aż po Wrocław, około 1000 kilometrów. Przejrzę zdjęcia i wrzucę kilka w temat razem z mapą przejazdu.
Tu byliśmy - w Kozubniku - warto obejrzeć:
http://www.youtube.com/watch?v=ZuIqU4jq84w
Dzięki Karbon za pokazanie tego miejsca. Szkoda, że zostało tak zniszczone, położone jest w pięknej dolince...
Wkrótce będą fotki.
hejka moze to nie do tematu ale czy jest moze ktoś z trójmiasta w wieku 16-20 lat?(ze skuterem) odp na priv ;] pozdro
jak nie na temat to po kiego grzyba piszesz? Napisz sobie w innym temacie.
Madi, miałem taki sam pomysł by wykorzystać tą rzeźbę i wkomponować ją
w avatar, ale cóż byłeś pierwszy. Wybrałem trochę zdjęć i wkrótce je wrzucę, tylko zastanawiam się czy tutaj, czy w temat "Zdjęcia i filmy
z wypraw skuterem"
Karbon przyznasz, że ta rzeźba była dla nas sporym zaskoczeniem :)
Wrzucaj gdzie chcesz