własnie wpadłem na pomysł że zaraz sam wymyśle jakieś logo , tylko to ma być skuter ?? skuter na koleś?
moto ?? moto na kole ?? czy skuter i moto na kole albo i nie?
coś ciekawego…
toś dojebał znalazłem zdjęcie fajnej kawy , zacząłem ją przerabiać , ale doszedłem do wniosku że jest zbyt szczegółowa , stwierdziłem że zaraz znajde inne zdjęcie i zrobie totalnie czarno białe , ale nie że zostaną kształty tylko będzie takie 2d ,
To co jest w pierwszym poście jest dobre tylko, że gnojki od moto mikołai nam podwalili tą grafike !
Więc nie wiem co zrobić…
A lista jest już w pierwszym poscie !
jeżeli chcemy mieć dobra grafike to musimy ją stworzyć sami, bo tak czy siak , my juz ją komus podpierzylismy , naszą też może ktoś podpiepszyć ale to będzie już zabrana nam , no chyba że se ją zarezerwujemy ale to już kosztuje
wymyśliłem takie coś , bardzo proste , ale skomplikowane być nie mogą
i teraz jak se to wyobraziłem na koszulce to stwierdzam że w dużym formacie na plecach może wyglądać w przechujsko
niby fajne, ale jednak na koszulce nie wiem czy będzie dobrze wyglądac. jak dla mnie to takie 3 w szkolnej skali.
Kto tam się tym zajmuje? Shakin? weź juz zagadaj powiedz że tyle i tyle osób to i to ma być na koszulce, te i te rozmiary i czy jakiś rabacik czy coś?
dawaj grafike, jakieś moto na kole ;p
Od razu na kole na kole … Trza kształtować o nas opinię !
Ja bym proponował moto wchodzące w winkiel (oczywiście z kierowcą :P)
a co myślicie żeby to zrobić na czarno ?? to jest to co zacząłem przerabiać ale zapomniałem że nie moze byc tak szczegółowe
zresztą to jest małe , dajcie jakąś fajną propozycje
zajżałem na PB (czyt. Polish Bikers) i znalazłem pare fajnych , opinie proszę
tego jest w pizde ogólnie , moze wam się wyświetli bez rejestracji
http://www.polishbikers.com/showthread.php?t=6447
teraz patrze że nie
to by było dobre jakbyś to zrobił na czarno i tak by było mniej szczegółów na czarno jak by było i obrócone w drugą stronę przodem.
spoko teraz patrze ze nawet te foty co tu wkleiłem to się nie wyświetlają , bo są jako załaczniki i trzeba byc zalogowanym
a nie chce mi się na imageshack tego wrzucać , może puźniej bo jest naprawde prae fajnych fot
Szympa sam ci kurwa narysuje przód nie ??
No nie wiem ty jesteś zdolny
no to to to to nie wiem to musi być coś wyjątkowego
a nie lepiej zrobić coś takiego, że(to będzie skomplikowane do wyobrażenia, ale moze dacie sobie radę):
Jest taka droga idąca w dal z lewej w prawą stronę. Przez środek tej drogi leci napis “jednoślad.pl”(jakby ślad opony motocykla), a na końcu tego jakiś motocykl odjeżdżający w dal Dość proste i ciekawe Zaraz to wam narysuje.
EDIT:
wiem o co chodzi , to jest to wykonania , ale nanieś to na koszulke i zapłać ^%&^)(( GLKJK chuj wie ile
No mówię wam że dajcie grafike i zaniose do zakładu i będą koszulki, pewnie około 30zł plus przesyłka.
To jest na tyle prosta grafika, że nie będzie problemu z nią, ale ktoś musi to ogarnąć, bo ja nie umiem narysować ladego odjeżdżającego motocykla
a że chodzi ci czarno białe takie kontury tylko , to łatwe nie będzie , chyba ze cos na zasadzie , tej 636 co zrobiłem
ta 1 opcja była dobra i tyle… więc ogarniamy !!
no trzeba się trochę pośpieszyć ;).