kondzio94 napisał:
ta 1 opcja była dobra i tyle
nie mozemy komus podpierdalac loga , każde szanujące forum , robi se własne
kondzio94 napisał:
ta 1 opcja była dobra i tyle
To co Dywer zaproponował jest genialne !
I wcale nie trudne do wykonania wyszywając … przynjamniej mi się tak zdaje - a ty wrona jako jedyny pozostały przy życiu grafik na forum musisz to zrobić dla dobra ogółu
ja nie mogę sobie tego wyobrazić, jak ktoś to ładnie zrobi, to dopiero ocenię ;).
RudY napisał:
grafik na forum
sorry za opuźnienia dziś sprubuje się z tym pobawić
znajdź mi ktoś grafike takiej drogi , bo ja sam naysuje to będzie wsiowo wyglądac
Weź zrób tak jak ja zrobiłem. Weź moje jako wzór, zrób linie pod tymi samymi kontami lub podobnymi i będzie dobrze, dorób do tego napis i moto i gotowe.
przypominam że koszulki miały być w grudniu xD
przypominam że jest drugi temat
kondzio94 napisał:
przypominam że koszulki miały być w grudniu xD
Kurde jeżeli się za to zabieracie, obiecujecie że będzie, będzie a gówno robicie… albo robimy te koszulki albo nie …
przecież trzeba zrobić logo, skoro jesteś taki mądry to sam się za to weź :D… A nie jak to Kruczek ujął, narzekasz …
Ale k*rwa … czy ja napisałem że umiem to zrobić? Nie… Więc bez pucy. Zabraliscie się za to , to zróbcie to…
ja zaproponowałem kolejne , logo , części nawet nie chce się wyrazić opini na ten temat , więc…
wrona większość uznała, że to będzie dobre…
Tylko miałeś ogarnąć to moto z naklejek i pare drobiazgów by się jeszcze przydało poprawić i byłoby gitowo i na koszulke
napisałem e-maila do simona , bo wyapdało by żeby chcociaż wiedział że powstaja koszulki ,
ale jak na razie nawet na forum nie zajżał napisąłem mu e-maila
no ogarniaj to ja chce koszulke, już jest ciepło
simon się na nas wypiął i nawet na forum nie zalookał …a musimy poznać chcoiaż jego zdanie …
to bez jego zgody nie możnaż
teoretycznie chyba nie, ale tak czy siak wypada żeby o tym wiedział…