Keeway F-act/focus 70ccm by siwy_f-act BRILIANT BLACK

mateuszpasiu napisał:

a czemu seria wydech?? ;>

Bo ten wydech jest pozimu jaśka c30 :P

A tak poważnie. Gdyż już mi się znudziły skuterki i kiła zegna się z sportowymi częściami, przychodzą seryjne i idzie na sprzedaż :)

A na przedostatniej focie to co takie białe ślady na plastikach od kiery? Bawiliście się tam gdzieś ze swoim nieodłącznym towarzyszem?

no całe wewnętrzne plastiki ubrudzone :slight_smile: . ciekawe co on tam robił?? :smiley:

Ale wystrzał xD

nie to do pasty polerskiej są ślady trak poważnie :PP

EDIT

Oto wyczyszczony i wypucowany keeway…

Więc tak aktualnie jest on na sprzedaż jak go sprzedam do końca wakacji to zobaczycie projekt SEATA LEONA 1.8T albo AUDI S3/A3 jeszcze nie wiem… Jak nie uda się to bd full custom i stunt suka z nowym silnikiem i zawieszeniem ale to dalej bd keeway f-act

FOTO:

Hmmmmmm mi się bardziej podoba stunt suka :smiley: :stuck_out_tongue: wskrześ go na minie lc do tego kilka bajerów tuningowych i kocia !! :smiley:

Dobra widziałem :smiley: :smiley: :smiley:

A kierunki z przodu wam się podobają??

szczerze to kierunki z przodu to mi za bardzo się nie podobają :< takie nie w gruchę ni w oko ale w sumie z przodu nie ma gdzie dać kierunków chyba że jakieś trójkąciki w miejsce oryginalnych kierunków.

ale są takie w miarę i mają homologacje :slight_smile: Najlepsze jakie znalazłem. Może bd inne jak uda mi się skołować :slight_smile:

Nie są złe te kierunki, dalej jest taki czystył

Szympa napisał:

dalej jest taki czystył

Niee już jest zakurzony bo stoi ponad 2 tyg nie dygnięty :P co dwa dni idę go przepalić najwyżej :P

[ Dodano: 14-09-2009, 20:51 ]
Nowe foto: ")

Zniknie jeszcze z niego kilka plastików i pojawi się kilka płaskowników z tyłu :)

Czyli stunt pies się szykuje? :smiley:

nom na to wygląda…

Jakby coś to kupię kiere bmx z mostkiem najlepiej od BWS

[ Dodano: 14-09-2009, 21:26 ]

Waski napisał:

stunt pies

To jest suka bo nie wiem jak ty ale ja wole jeździć na rodzaju żeńskim :stuck_out_tongue:

Mi to obojętne :lol: Ważne żeby na koło szło/szedł/szła :smiley:

Okej zrobiłem stelaż i tak się prezentuje:)

Co to jest to czerwone pod kanapą? Ja miałem w hrr na głowce ramy coś takiego.

to jest głośnik od tego jebanego alarmu :stuck_out_tongue:

Ueee no luxus :wink:

Tylko czy ten stelaż czasem nie za szeroko ? :smiley:

jest szeroko ale czuje się bezpieczniej podczas o’clocka