Keeway F-act/focus 70ccm by siwy_f-act BRILIANT BLACK

No stelaz wypasik, a gasnie ci przy dzidzie?

tylko jak położę go na niskich obrotach na stelaż a tak to nie :stuck_out_tongue: Musze jeszcze obczaić jak się utrzymać przy pionie na siędzeniu i nie zjechać :stuck_out_tongue:

NO stelażyk ładnie. A na serii jak się smiga coś? Pewnie wszystko można ogarnac w sensię ze jest czas na wszytsko xD. Ja jak przyciere stelmanem robilem to zawsze spadałem xD: D

Jestem w szoku bo to seryjne sprzęgło jest super do stuntu bo łapie dość późno i gwałtownie tak ze praktycznie za każdym razem jak się przesunę na kanapie do tyłu i delikatnie pociągnę do góry o idzie na koło :slight_smile: Jeszcze muszę obcekać cyrkle żeby mi lepiej wychodziły bo na razie zawsze jadę nie w tą stronę co chce :stuck_out_tongue:

ja tam cyrkli nie krece jak na razie bo nie mam crashow :smiley: Daj jakie fotki.

No fajnie fajnie :smiley: tylko że ta strona mi się włącza po 20min xD :roll:

Borek02 napisał:

Daj jakie fotki.

Nie ma kto porobić bo mojego brata nie ma a ja bez OC i blachy lampy itd nie jadę nigdzie dalej, a z wioski nikt mi nie porobi :D

EDIT

Sam go mam sam go pcham :P

coś się zepsuło?

nom paliwa z zbiornika ubyło:P

hehehe :smiley: tak jak mi zabrakło na airsalu piechotka 5km ahhaha to były czasy :smiley:

Siwego rozumiem bo stunt machina i liczników nie ma ale Ty ReKoRdł xD mi jeszcze nigdy paliwa tak nie zabrakło xD

nie mowcie mi nic o braku paliwa -.- mi z 3 razy w ciaglu 2 tyg zbraklo

a najlepsze że jeszcze przed powrotem do chaty zalałem za 5 zł myslałem że dojade te 13 km :lol: Ale nie dojechałem ahha :stuck_out_tongue: a ty siwy wsadzaj bmx a nie tylko górno cześć plastików zdjołes :stuck_out_tongue:

Nie ma to jak kranik i rezerwa :wink:
Już mnie z 3x uratowała :slight_smile:

ReKoRd napisał:

a ty siwy wsadzaj bmx a nie tylko górno cześć plastików zdjołes :P

€€€€€€€€€£££££££££:d szkoda mi kasy na to jak będę umiał naprawdę dobrze to sobie kupię albo jak będę jechał na jakiś zlot się pochwalić jak umiem to kupię może

[ Dodano: 24-10-2009, 12:43 ]
mata kilka zdj

no widzę że ładnie latasz na kole :smiley:

no no ładnie :smiley: próbujesz już cyrcle jakieś czy coś czy tylko wheelie?

próbuje cyrkle ale nie idzie za bardzo bo droga za wąska… wgl próbuje wszystko ale dziś droga mokra i na przednim nie szło za bardzo :stuck_out_tongue:

Ladnie dajesz :smiley: spuszczasz powietrze trochę jak latasz na koleś

pewnie, prawie wcale nie mam powietrza w tylnym kole :stuck_out_tongue: