No stelaz wypasik, a gasnie ci przy dzidzie?
tylko jak położę go na niskich obrotach na stelaż a tak to nie Musze jeszcze obczaić jak się utrzymać przy pionie na siędzeniu i nie zjechać
NO stelażyk ładnie. A na serii jak się smiga coś? Pewnie wszystko można ogarnac w sensię ze jest czas na wszytsko xD. Ja jak przyciere stelmanem robilem to zawsze spadałem xD: D
Jestem w szoku bo to seryjne sprzęgło jest super do stuntu bo łapie dość późno i gwałtownie tak ze praktycznie za każdym razem jak się przesunę na kanapie do tyłu i delikatnie pociągnę do góry o idzie na koło Jeszcze muszę obcekać cyrkle żeby mi lepiej wychodziły bo na razie zawsze jadę nie w tą stronę co chce
ja tam cyrkli nie krece jak na razie bo nie mam crashow Daj jakie fotki.
No fajnie fajnie tylko że ta strona mi się włącza po 20min xD :roll:
Borek02 napisał:
Daj jakie fotki.
Nie ma kto porobić bo mojego brata nie ma a ja bez OC i blachy lampy itd nie jadę nigdzie dalej, a z wioski nikt mi nie porobi :D
EDIT
Sam go mam sam go pcham :P
coś się zepsuło?
nom paliwa z zbiornika ubyło:P
hehehe tak jak mi zabrakło na airsalu piechotka 5km ahhaha to były czasy
Siwego rozumiem bo stunt machina i liczników nie ma ale Ty ReKoRdł xD mi jeszcze nigdy paliwa tak nie zabrakło xD
nie mowcie mi nic o braku paliwa -.- mi z 3 razy w ciaglu 2 tyg zbraklo
a najlepsze że jeszcze przed powrotem do chaty zalałem za 5 zł myslałem że dojade te 13 km :lol: Ale nie dojechałem ahha a ty siwy wsadzaj bmx a nie tylko górno cześć plastików zdjołes
Nie ma to jak kranik i rezerwa
Już mnie z 3x uratowała
ReKoRd napisał:
a ty siwy wsadzaj bmx a nie tylko górno cześć plastików zdjołes :P
€€€€€€€€€£££££££££:d szkoda mi kasy na to jak będę umiał naprawdę dobrze to sobie kupię albo jak będę jechał na jakiś zlot się pochwalić jak umiem to kupię może
[ Dodano: 24-10-2009, 12:43 ]
mata kilka zdj
no widzę że ładnie latasz na kole
no no ładnie próbujesz już cyrcle jakieś czy coś czy tylko wheelie?
próbuje cyrkle ale nie idzie za bardzo bo droga za wąska… wgl próbuje wszystko ale dziś droga mokra i na przednim nie szło za bardzo
Ladnie dajesz spuszczasz powietrze trochę jak latasz na koleś
pewnie, prawie wcale nie mam powietrza w tylnym kole