Keeway F-act/focus 70ccm by siwy_f-act BRILIANT BLACK

Nowy filmiczek :smiley:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T1O5qjyFEAI[/youtube]

spod dupki ucieka nie? hehe fajnie fajnie tylko szkodu ze odglosów silnika nie ma;/ bo wiadomo najlepsza muzyka to odglosy silnika :smiley:

no widać że ma moc, rwie do przodu, kurde nawet lepiej niż mój xD muszę coś ze swoim zrobić bo szkoda tego tuningu :stuck_out_tongue:

dziś udało mis ie zdobyć od kumpla rolki testowe i udało mi się perfekct wyregulować. Rolki idealne to 4.75g :slight_smile:

no to dobrze :smiley:
teraz tylko czekać na pogodę dobrą :slight_smile:
a jak ten filmik nagrałeś to jakie rolki były, i na tych 4.75 lepiej jeszcze rwieś

na filmiku były 4g Rwie tak samo tyle ze na tych idzie cały czas równo :smiley:

Teraz to tak mnie zachecasz do kupna 70 :lol: :slight_smile: jak patrze na twoje filmiki :smiley: naprawde to maly potworek :]

aha i byłbym zapomniał na tym ostatnim filmiku co tylko przemknąłem na samym początku to ruszałem z miejsca ok 2m przed aparatem :smiley:

[ Dodano: 27-03-2009, 06:49 ]
Jeśli jakiś mod tutaj zagląda proszę o zamknięcie tego tematu ponieważ projekt zostaje zawieszony na jakiś czas z powodu braku środków finansowych :slight_smile:

NOWY POST
No więc mój projekt zostaje zakończony i kiła idzie do żyda :slight_smile: Przesiadam się na auto i na coś mocniejszego… Myślę nad CBR 600 f3 albo f4 zobaczymy jak bd z kasą ale to dopiero na jesień zimę tak :slight_smile:

Wracając do focusa. Dostał nowy lakier. Sam małowałem ale jeszcze nie skończyłem. Skończyłem jeden element mianowicie ten spojler tzw. :stuck_out_tongue: Tak wyglądał przed małowaniem:

A oto gotowy spojlerek:

Aha i na dniach bd nowa używana opona do sprzedania bo ta jest łysa ale tą wykończę do końca i nagram filmik :slight_smile:

Oceniajcie :slight_smile:

siwy_fact, szkoda ze sprzedajesz kileja :smiley: wkoncu ja sam chce swojego się pozbyc :stuck_out_tongue: ale jeden problem kupców brak :smiley: :slight_smile: mam nadzieje ze tobie się uda :smiley: lakierek spoko :stuck_out_tongue:

Ten spoiler małowałeś aerografem czy sprejem?
Nie wiem czy to o tą samą gumę chodzi co jest w avatarze, jeśli tak to fajna jest ;]

te zdjęcia na górze to jeszcze stare są to tu bieżnika jeszcze jest dużo teraz nie ma go wcale :stuck_out_tongue:

Malowałem normalnie pistoletem… nie bawię się w spraye :stuck_out_tongue:

bardzo fajnie Ci ten lakier wyszedł.
A spray’em małowałeś kiedyś? da rade uzyskać podobny efekt czy nie ma szansą

siwy_fact napisał:

nowa używana opona

Ciekawie to brzmi.

Mafioz napisał:

A spray'em małowałeś kiedyś? da rade uzyskać podobny efekt czy nie ma szansą

Osobiście nie umiem małować sprayem i się wcale za to nie biorę. Choć bd pomalowane lagi i sprężyna amortyzatora sprayem :)

to pokaż potem jak Ci to wyjdzie, a na jaki kolor te lagi i sprężynaż ja bym na złoty machnął ;d xD

jest pomarańczowy ładny :slight_smile:

[ Dodano: 03-06-2009, 11:29 ]
Oto kierunki jakie udało mi się załatwić :slight_smile:

Gdzie będą te kierunkiż? No i w końcu koniec projektu?? Zamknąc temat czy nie??

jeszcze nie czekaj siwy :slight_smile:

Znalazłem jeszcze dwa filmiki na telefonie. Pierwszy stary bo jak jeszcze miałem airboxa

http://www.youtube.com/watch?v=4yVIc68hz6I

I drugi z wczoraj coś mi zaczęło przerywać chyba cewka padła i zobaczcie co się działo :slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=KzWEISX0Tnc

[ Dodano: 12-07-2009, 17:54 ]
foty z ostatniego tygodnia :slight_smile:

I zdjęcia lakieru z bliska :slight_smile:

Oceniajcie :stuck_out_tongue:

Bardzo fajne kolorki :smiley: Fajnie dobrane ;]]] a czemu seria wydech?? ;>

Lakier bardzo ładny, a tam na górze na zdjęciach to gdzie się po polach włóczyłeś?