Nowy filmiczek
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T1O5qjyFEAI[/youtube]
spod dupki ucieka nie? hehe fajnie fajnie tylko szkodu ze odglosów silnika nie ma;/ bo wiadomo najlepsza muzyka to odglosy silnika
no widać że ma moc, rwie do przodu, kurde nawet lepiej niż mój xD muszę coś ze swoim zrobić bo szkoda tego tuningu
dziś udało mis ie zdobyć od kumpla rolki testowe i udało mi się perfekct wyregulować. Rolki idealne to 4.75g
no to dobrze
teraz tylko czekać na pogodę dobrą
a jak ten filmik nagrałeś to jakie rolki były, i na tych 4.75 lepiej jeszcze rwieś
na filmiku były 4g Rwie tak samo tyle ze na tych idzie cały czas równo
Teraz to tak mnie zachecasz do kupna 70 :lol: jak patrze na twoje filmiki
naprawde to maly potworek :]
aha i byłbym zapomniał na tym ostatnim filmiku co tylko przemknąłem na samym początku to ruszałem z miejsca ok 2m przed aparatem
[ Dodano: 27-03-2009, 06:49 ]
Jeśli jakiś mod tutaj zagląda proszę o zamknięcie tego tematu ponieważ projekt zostaje zawieszony na jakiś czas z powodu braku środków finansowych
NOWY POST
No więc mój projekt zostaje zakończony i kiła idzie do żyda Przesiadam się na auto i na coś mocniejszego… Myślę nad CBR 600 f3 albo f4 zobaczymy jak bd z kasą ale to dopiero na jesień zimę tak
Wracając do focusa. Dostał nowy lakier. Sam małowałem ale jeszcze nie skończyłem. Skończyłem jeden element mianowicie ten spojler tzw. Tak wyglądał przed małowaniem:
A oto gotowy spojlerek:
Aha i na dniach bd nowa używana opona do sprzedania bo ta jest łysa ale tą wykończę do końca i nagram filmik
Oceniajcie
siwy_fact, szkoda ze sprzedajesz kileja wkoncu ja sam chce swojego się pozbyc
ale jeden problem kupców brak
mam nadzieje ze tobie się uda
lakierek spoko
Ten spoiler małowałeś aerografem czy sprejem?
Nie wiem czy to o tą samą gumę chodzi co jest w avatarze, jeśli tak to fajna jest ;]
te zdjęcia na górze to jeszcze stare są to tu bieżnika jeszcze jest dużo teraz nie ma go wcale
Malowałem normalnie pistoletem… nie bawię się w spraye
bardzo fajnie Ci ten lakier wyszedł.
A spray’em małowałeś kiedyś? da rade uzyskać podobny efekt czy nie ma szansą
Ciekawie to brzmi.siwy_fact napisał:
nowa używana opona
Mafioz napisał:
A spray'em małowałeś kiedyś? da rade uzyskać podobny efekt czy nie ma szansą
Osobiście nie umiem małować sprayem i się wcale za to nie biorę. Choć bd pomalowane lagi i sprężyna amortyzatora sprayem :)
to pokaż potem jak Ci to wyjdzie, a na jaki kolor te lagi i sprężynaż ja bym na złoty machnął ;d xD
jest pomarańczowy ładny
[ Dodano: 03-06-2009, 11:29 ]
Oto kierunki jakie udało mi się załatwić
Gdzie będą te kierunkiż? No i w końcu koniec projektu?? Zamknąc temat czy nie??
jeszcze nie czekaj siwy
Znalazłem jeszcze dwa filmiki na telefonie. Pierwszy stary bo jak jeszcze miałem airboxa
http://www.youtube.com/watch?v=4yVIc68hz6I
I drugi z wczoraj coś mi zaczęło przerywać chyba cewka padła i zobaczcie co się działo
http://www.youtube.com/watch?v=KzWEISX0Tnc
[ Dodano: 12-07-2009, 17:54 ]
foty z ostatniego tygodnia
I zdjęcia lakieru z bliska
Oceniajcie
Bardzo fajne kolorki Fajnie dobrane ;]]] a czemu seria wydech?? ;>
Lakier bardzo ładny, a tam na górze na zdjęciach to gdzie się po polach włóczyłeś?