IV Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów Wa-wa 2-4.03.2012

Zrobimy oblężenie skuterowo.com :)

Kto jutro uderza ? :)
W ogóle wiadomo, w jakich godzinach będzie każdego dnia wystawy, skuterowo itd. ?

ja to w sobote, pod warunkiem ze sie pogoda poprawi

Jeśli tylko uda mi się namówić moją żoneczkę, to również i Gdańsk pojawi się chociaż na chwilkę.

Jeśli tylko uda mi się namówić moją żoneczkę, to również i Gdańsk pojawi się chociaż na chwilkę.

Umówmy sie tak jak Madi pisze o 14 w sobote przy stoisku skuterowo.
Bedzie to najlepsze miejsce do ustawki.Potem bedziemy szturmowac kazde stoisko po koleji :)

dodge napisał:

Kto jutro uderza ? :)
W ogóle wiadomo, w jakich godzinach będzie każdego dnia wystawy, skuterowo itd. ?

Jutro nie wejdziesz bo jest otwarte tylko dla mediów.

Siedzimy własnie w autokarze z gdanska na warszawe : D będziemy jutro od 10 to wtedy na 14 podejdziemy na stoisko skuterowo.com. Będziemy w czarnych koszulkach z napisem NGR i skuterem. Pozdro : D

Ja jutro będę w Warszawie około godziny 10.00. Czy mogę się do Was dołączyć ?

Kto tam będzie to niech wrzuca tu zdjęcia, ja nie mogę tam być, a też chętnie coś bym zobaczył ;) Zresztą pewnie nie tylko ja. Z góry dzięki :-)

Dobra dziewczyny to będzie parę osób o 14 pod stoiskiem?? Łapy w góre

Ja będę ze swoją :)

To do jutra :) Ja pewnie przyjadę z Hugo i Jolusią.

oki to postaram się być przed 14-tą, jesli będzie w miarę normalna pogoda wezmę "plecaczek"

Będzie jakieś 4-5 stopni (później nawet 6-7) i zero deszczu

Też pewnie będę.

ja będe autem niestety, bo skuter rozebrany ;>
rozkręciłem filtr powietrza i czekam na kogoś, kto by poratował olejem do nawilżania ;> madi, hugo, macie może ? to bym przywiózł filtr na wystewę ;>
będe pewnie do 14 - 14.30 także na styk się załapiemy panowie :(

Madi masz mój nr to dzwoń, bo mam nowy kom i nie mam kontaktów ;(

pozdr.
clsamg63

Mieszasz olej silnikowy (np.dowolny samochodowy)z benzyną w stosunku 2(olej) do 1(benzyna). Nawilżasz mieszanką filtr i zostawiasz by benzyna wyparowała. Zakładasz i jedziesz. Ja tak przejeździłem 17000 km.

Krzysiek a po kiego grzyba Ci ten olej jak nie jeździsz po piachach i żwirach ? Z tego powodu masz skuterem nie jeździć ? :D Nie przesadzaj...

Jakby ktoś miał jechać trasą przez "siekierkowski " z checią dołączę (gg: 4939055)
- pogoda wspaniała, troszkę wieje ale da się wytrzymać, można jeździć