IV Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów Wa-wa 2-4.03.2012

My zaraz się szykujemy,pojedziemy przez Piaseczno i trasą siekierkowską :) Olej mam,ale nie będę specjalnie wiózł bo tak jak Madi pisze,wcale nie trzeba nim nasączać filtra,tym bardziej jak się jeździ tylko w Warszawie po asfaltach.

Ja z kolegą z pracy też będziemy jechać trasą siekierkowską, ale myśleliśmy o godzinie koło 13:00, o której wy ruszacie ? Może się umówimy wszyscy gdzieś ?

Dobra, to ja z kumplem ruszam z pod Multikina przy stacji metra imielin. Dokładnie ustawka jest przy wjeździe na dwu-poziomowy parking tuż za multikinem. Ja będę czerwono-czarnym chińczykiem, kumpel srebrnym burgmanem. Ustawka na 13:00, czekamy do 13:15. Mam nadzieję że ktoś się pojawi :)

W razie potrzeby mogę podać kontakt do siebie, będę też monitorował wątek.

ja pewnie bede jechal z Hugo po 11, dokładnie nie wiem

ja pewnie bede jechal z Hugo po 11, dokładnie nie wiem

To może przesuniemy godzinę ustawki by się jakoś złapać ?

madi i hugo jadą "z daleka" więc jak wyjadą o 11 to nie wcześniej niż koło 12 będa na miejscu ;>

postaram się być ok 13 - 13.30

dziś już tamtędy przejeżdżałem... stajemy pod wejściem głównym na parkingu strzeżonym

dla mniej wtajemniczonych... kilku z nas ma takie same maszyny tj. Kymco Vitality... zresztą maszyny macie na zdjeciu wstawionym przez Hugo, to poznacie.

do zobaczenia ;>

około 11;40 - do 12;00 będę w zatoczce na siekierkowskiej przed mostem

Ans Hugo jeszcze z grójca nie ruszył więc pewnie duzo po 12 będziemy w Wawie

To może jednak wpadniecie na tą ustawkę przy multi ? Mogę z Klaudiuszem być wcześniej.

My dopiero wyjeżdżamy,koło 13 będziemy przy siekierkowskim. Jak dobrze pójdzie.

Dobra, w takim razie do zobaczenia na miejscu, lub może gdzieś po drodze :)

to ja za jakieś 10 min też wyjeżdżam odebrać was z trasy. :)

Szkoda że nie mogę być - może załapałbym się na jakiś drobiazg z logo Skuterowo.com

HugoBoss napisał:

My dopiero wyjeżdżamy,koło 13 będziemy przy siekierkowskim. Jak dobrze pójdzie.

Jeśli się nie mylę to Was widziałem na parkingu pod budynkiem wystawy. 2 niebieskie i 1 czerwony skuter, szukaliście miejsca do zaparkowania.

Ja niestety, nie mogłem się zatrzymać i bardzo się spieszyłem do domu, ale nie mniej - pozdrawiam :)

bylismy, bylismy,
dwa niebieskie
jeden czerwony
jeden biały (mój :D)
+ skutey Adastry i Ans'a i jego kolegi

skuterowo szału nie przedstawiło.
po znajomości mogli by coś zapodać ;>

ale dupencje przednie, nie powiem ;>

Dla tych którzy nie mogli się pojawić na wystawie dodaje zdjęcia:

ja też byłem.. super wystawa ;) hostessy jak zwykle bezkonkurencyjne i jakie smaczki :D a co do motorów to prawie skręciłem sobie kark ;) widzieliście stoisko rometa? wydaje mi się, że fajnie się zaprezentował.. fajne propozycje na ten rok, łacznie z elektrycznym skuterem ;) fajna opcja do miasta.. jak ktoś jest eko i nie zależy mu na wyścigowych doznaniach, to naprawdę tanio będzie się przemieszczał ;)

Panowie szlachta: była mowa - 14.00 stanowisko skuterowo. Kto podszedł ? Adastra, Hugo&Jola, Clsamg63 no i ja... Kiepsko. Później Ansa z kumplem Klaudiuszem spotkaliśmy. Szkoda, bo była okazja na poznanie się.
A teraz z innej beczki: która hostessa waszym zdaniem była najładniejsza ? :)

"Jeśli się nie mylę to Was widziałem na parkingu pod budynkiem wystawy. 2 niebieskie i 1 czerwony skuter, szukaliście miejsca do zaparkowania."

Tak to na pewno my. 3 Vitalki, stanęliśmy na końcu hali koło wyjścia awaryjnego.

madi napisał:

Panowie szlachta: była mowa - 14.00 stanowisko skuterowo. Kto podszedł ? Adastra, Hugo&Jola, Clsamg63 no i ja... Kiepsko. Później Ansa z kumplem spotkaliśmy. Szkoda, bo była okazja na poznanie się.
A teraz z innej beczki: która hostessa waszym zdaniem była najładniejsza ? :)
"Jeśli się nie mylę to Was widziałem na parkingu pod budynkiem wystawy. 2 niebieskie i 1 czerwony skuter, szukaliście miejsca do zaparkowania."
Tak to na pewno my. 3 Vitalki, stanęliśmy na końcu hali koło wyjścia awaryjnego.

Pozdrawiam :)

Ja byłem na stoisku ok. 13.00, później miałem do pogadania z Wilmat'em i do wyjścia... Niestety, żyję w rytmie planu dnia synka. Ale naklejkę skuterowo.com też otrzymałem :)