IV Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów Wa-wa 2-4.03.2012

Ktoś się wybiera?

http://www.wystawa-motocykli.pl/Strona,glowna,1.html

50/50, zobaczymy jeszcze :)

No generalnie to tak :-) No ale wiadomo, czas pokaże jak mi grafik ustawią w robocie

Jak czas pozwoli. W 2011 wystawa była słabiutka (porównując 2010), hala w dużej części świeciła pustkami. Biorąc pod uwagę raczkujący polski rynek jednośladów, to i tak się dziwię wystawcom że wogóle inwestują, ale my klienci mamy jeden dzień radości przysiadając się do nowego BMW C600 czy Yamahy T-max.

Ciekawe czy będzie coś takiego w tym roku w hali Expo Sosnowiec - wie ktoś coś na ten temat ? :).

Swoją drogą ciekawe czy będzie Kymco? Czy ktoś wie?

jak nie będzie Kymco to ja nie jade

Znalazłem jakiś plan wystawy:

http://www.naxa.pl/images/targi-mapa.jpg

jak by Kymco chciało to miejsce jest...

madi napisał:

jak by Kymco chciało to miejsce jest...

Za dobrze im się sprzedaje, ostatnimi czasy sporo wyłożyli na reklamę.

rok temu było, w tym roku może też będzie ;>

ja będę miał prawdopodobnie akredytację fotoreporterską, także się pojawię :>

... a może i na osiołku hm. ?

Na skuterze, obowiązkowo :) Ja jak bym jechał to na Vitalce, chyba, że śnig by sypał/była gołoledź.

ja się wybiore to fajna okazja obejrzeć wiele maszyn w jednym czasie :)

to może się umówimy w jednym miejscu np przy stoisku Skuterowo ? ;) o konkretnej godzinie by tam wszyscy podeszli

Madi, bardzo dobry pomysł :-) Ja będę napewno i to na swojej maszynce przyjadę...nie darował bym sobie jak by mnie tam nie było...

My jak będziemy to w sobotę 3 marca.

ja podjadę jak nie będzie śniegu, bo zimuje swojego osiołka w wawrze to mam niedalekoooo :>

może być sobota.
kto był, kto nie był... wydaje mi się, że warto wpaść, raz dla rozrywki, dwa dla ucieszenia oka, trzy dają fajne kalendarze bmw (rok i dwa lata temu) warte na pewno więcej niż ta wejściówka ;>

no i oczywiście są fajne duperyyy ;>

oki to wszyscy wbijamy w sobotę :)

Powiedzcie tylko, czy jest tam jakiś parking żeby zostawić Vitalkę czy trzeba skuter gdzieś indziej zostawić i iść kawałek z buta ?

pod samą halą jest olbrzymi parking strzeżony (płatny) ale na 100 pro skutery i motory za free ;> wiec gitara. ;> można stanąć pod samym wejściem

Oki, to bedę w sobotę :-) 3 marca....