IV Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów Wa-wa 2-4.03.2012

To o której godzinie się umawiamy ? :)

jeszcze czas. ;>

ja pewno wpadnę w sobotę

Ja niestety 2.03 mam obronę, a 3-4 już pierwsze zajęcia :(

Jest duża szansa na przyjazd skuterkiem, bowiem jak widzicie pogoda się zmienia na wiosenną :) W następnych dniach ma być nawet i 8 stopni na plusie :D

Ja może tez bym przyjechał kymco ale mam go w piwnicy a nie mam ludzi do wyjęcia go :(

Ja też wpadam ale z Gdańska aż wiec raczej pociągiem.

Specjalnie na wystawę pociągiem przyjedziesz ? Nieźle :D

No w Gdańsku żadko kiedy jest coś ciekawego. A kase mam na bilet więc czemu by nie?

Ja też najprawdopodobniej przyjade z orłosiem :) ale chyba autobusem będzie szybciej i taniej z tego co wiem. Wiecie jak najlepiej dojechac z Gdańska do Warszawy?

Pociągiem.

Panowie z Warszawy i południowych okolic - może umówimy się wcześniej w jednym miejscu i całą ekipą przejedziemy na targi ? Co Wy na to ?

cześć,mi się kiedyś obiło o uszy że na targach można kupić skuter o połowę tańszy czy to prawda

to na targach można kupić skuter... ? Chyba nie. Tam chodzi o zaprezentowanie modeli na dany sezon.

no ale mi się wydaje że można nie wiem będę pierwszy raz

mam też taki pomysł by zrobić zdjęcie grupowe forumowiczom :) tak po targach by się stanęło gdzieś i zrobiło zdjęcie a potem ktoś by podpisał nickami i wstawił na forum, co Wy na to ? :D

Fotka? Calkiem fajny pomysl ;) My z Bojanem na targach powinnismy byc w sobote moze uda nam sie byc w piatek.. Jak ktos z was zobaczy dwoch kolesi w czarnych bluzkach z napisem N G R i skuterkiem pod tym to podejdzcie. Jestesmy z Gdanska to nikogo nie znamy a z checia poznamy pare osob z forum. Chyba ze sie gdzies umawiacie?

Madi ja czekam na propozycje bo na bank będę w sobotę.Jeżeli chodzi o godzinę i miejsce spotkania to czekam na propozycje.Nie będę skuterem tylko MZA.

Coś cicho, nikt się nie wybiera ? Tylko Dawid odpisał...

Madi, czyli Kymco będzie? bo od tego uzależniałeś swój przyjazd

nie będzie. A od tego niby uzależniłem wcześniej, ale stwierdziłem, że nie tylko kymco człowiek żyje. Poza tym więcej Kymco kupował nie będę. Będą motocykle, które będzie można obejrzeć i, co też ważne, będą piękne hostessy, na których oko będzie można zawiesić ;)