IV Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów Wa-wa 2-4.03.2012

OOOooo, a czemu nie Kymco? Obraziłeś się na Vitalkę? co teraz będzie? maxi czy motocykl??????????

nie obraziłem (vitalka jeździ jak szatanica):p ale (jak Ci już kiedyś mówiłem) jak prawko zrobie to wolę jakieś moto, konkretnie GSa 500 lub GSX600 F :)

o kurza morda

Młody,tylko ogól się na te hostessy :)

He he he :P Może zapuszczam brodę ? :P

Ktoś wie ile wjazd na tą imprezkę ? Szczerze to mam krucho teraz trochę :P

25 zł. Zdziercy. :>

A bilet grupowy ? Mogę być opiekunem w razie co :D

He he he a czemuż to ? :D Nie wiem czy taka opcja jest, możliwe, choć wątpię

Tak tylko pomyślałem by wkręcić się za freeko :P No cóż, może zatipuję w pracy coś lepiej to się wstawię. Ustalcie szczegóły, bo jeszcze nie wiem czy będę sam na swoim wiernym chińczyku, czy może z synem i autobusem :)

Właśnie widzisz jak to z tym ustalaniem... Praktycznie tylko ja piszę, reszta milczy. Może coś się ruszy za 1-2 dni... Dobrze by było przed piątkiem się już umówić.

Ano dobrze by było. Szkoda tylko że cała wystawa jest przed moją wypłatą, czyli 10-ego :P Ja niby mam marketing wpisany na sobotę w pracy, ale to już postaram się z tego wykręcić :D

Może coś koło 14:00 by było dobrze ?

My nie wiemy jeszcze o której godzinie będziemy,uzależnione to jest od pogody.

najlepiej właśnie tak koło 14 się umówić np przy stanowisku skuterowo. Większość osób pewnie wcześniej będzie, no ale trzeba przecież pooglądać te cudowne maszyny (o hostessach nie wspominam;)

My to raczej wcześniej będziemy,jeśli skuterami żeby jeszcze za widoku wrócić,jeżeli autobusem to obojętne.

Straszne jest to forum... 15 minut szukałem tego wątku (LOL). Jednak u mnie sytuacja jest ciężka i może mnie nie być, bo niestety pewnie będę w pracy :/ Jak by mi się udało jednak wyrwać, to się wstawię, a wcześniejszy (jak bym jechał skuterem) plan ustawki gdzieś a potem ruszenia na wystawę bardziej mi się podobał :)

A propos wystawy Skuterowo.com - Dla użytkowników forum powinni rozdawać jakieś gadżety typu naklejki/smyczki. Może warto by napisać do redakcji w tej sprawie ? :)

My już będziemy od 10 w sobote więc tylko mowcie gdzie i o której to podejde z orlosiem :)

Ok, udało mi się wyrwać z pracy więc też się pojawię :)

to niech wszyscy podejdą do stanowiska skuterowo o 14.00. :)