czy warto? jakbyś ten nieszczęsny wahacz wymienił, to czemu nie
bez wymiany długo na nim nie postuncisz ![]()
sam juz nie wiem co robić czy ustwaic go na koło czy na predkosci czy po prostu sprzedać go na części , bo seryjny ital leci 65
wyjeba wachacz wsadz lagi wyjeb plastiki i smigaj ![]()
heh nie ma od czego lagów wsadzić a przerabiać nie bende gdyż nie czuł bym się pewnie stuntujać
bo jak by co odpadło
W italach nie ma możliwości przerobienia na lagi… Tam kierownica to taka jakby kolumna… Do stuntu nie polecam - na drodze lipnie się prowadzi i nie jest zbyt wytrzymały .
=XawiD=, nie pierd.ol glupot ;p wszystko się da ;D mr.Jeremy, to stunc a jak się zjebie to remont wachacza i dalej stunt ;D jak bdziesz go na gazie spuszczal to dlugo potrzyma
=XawiD=, nie wiem czy wiesz ale skuter to moj 2 skuter a 1 z takim czymś z przodu i gwarantuje , że owiele lepiej się jeździ z wahaczem przy hamowaniu przednim fajnie do góry podnosi , ta Danielson, nie wiem czy wiesz ale nowego wahacza to ja nigdzie nie dostane
jedynie co to używki
ja nie mowie o calym wachaczu
tylko o gumach i amrku
chyba ze masz inaczej niz w speedzie ![]()
Danielson, trzeba by było całą główkę ramy od nowa zrobić… Aby wstawić jakieś lagi.
mr.Jeremy, opisałem własne odczucia… sam osobiście miałem itala…
pewnie dragstera
Niestety nie… ta formule http://p1.bikepics.com/pics/2008\08\26\bikepics-1398151-full.jpg , vivka obok też moja była.
heh widzialem ja na pj
jak tu najlepiej stelaż zrobić ? bo chce aby skuter postawić na tylnie koło i zeby tak noramlnie się opierał na stelażu , może z tego pod kufer uciąć cały tył zostawić tylko poczatek z tymi mocwaniami na śruby dospawać coś ? Tylko jak najlepiej to zrobić ?
mocuj do ramy po inaczej nie będzie to mocne;/
ale to jak bo to na zdjeciu mocowane jest na śruby do ramy , a nie mam innej opcji aby zrobić stelaż co kaleczyć plastiki ?
to gdzie niby ten stelaż wkleić przecież muszę zrobić miejsce na lampe kierunki ?
Najlepiej było by bezpośrednio do ramy zrobić, ale jeżeli masz metalowy i mocno umocowany stelaż do uchwytu na kufer do możesz ten uchwyt zastąpić stelażem do stuntu ![]()
ahaś ciężko będzie ale się coś wykombinuje , a co zrobić gdyż jak wczesniej stawiałem skuter do pionu to gasł z powodu ze cofało się paliwo , jest jakaś możliwość aby ten proces zatrzymać xD?
Pokombinuj coś z wężykami spróbuj inaczej je puścić.
inaczej >? to znaczy jak ? Ale oby 2 wężyki są za to odpowiedzialne za to , ze jak go do góry podnosze to on gaśnie ?
z tego co ja patrze na te fotki i z reala to wiem jedno italjet nie jest stworzony do stuntu
wszystko ma dobre ale do normalnej jazdy a nie do stuntów na upartego zrobi stunt suke ale to trochę będzie komplikacji z tym ![]()