INCA: Właściciele i Sympatycy

Blokady to latwo, zalezy gdzie masz :D Ja jestem z okolic Wawy jakby co no ale warsztatu to nie mam :D Twój to 2T czy 4T?

2T Inca street 50. Zdjęli mi tuleję na wariatorze ale wiem już że to nie wszystko. Nie wiem gdzie szukać.... Macie może kogoś kto to ogarnia? Będę wdzięczny za podpowiedzi :lol:

Daro28

Inter-Cars odpowiedział w tym temacie na zapytanie w tej kwestii użytkownika Inca:

http://www.skuterowo.com/forums/topic/blokada-street-50

"Witamy,

Do Streeta nie jest potrzebny moduł. Wystarczy zdjęcie tulei z wariatora.

Pozdrawiamy INCA"

A ile Daro Ci to lata?

kolego lata mi to 60 ale już wiem, że może więcej ,tylko nie wiem do czego mam się zabrać jedyna blokada jaka jest zdjęta to tuleja na wariatorze ale chciałbym go jeszcze podrasować . może możecie pomóc pozdrawiam.

Kolanko na wydechu? Gaźnik?

Witam, od miesiaca jestem szczesliwym wlacicelem inca sprint. na liczniku mam prawie 1500 km i dalej jezdzi pieknie. jestem bardzo zadowolony. mam tylko male pytanie, inca sprint ma zbiornik paliwa 6,4 L a u mnie po przejechaniu 100km pokazuje ze bak jest pusty, ale wlac moge max 2,5 lub 3 litry bezyny...niewiem oco chodzi. on ma 3 rezerwe?

Paliwomierze w skutach są tak zrobione, że rezerwa (czyli dół skali) ma zazwyczaj pare litrów pojemności po to, aby w szczerym polu nie brakło wahy :D Nie przejmuj się tym, zresztą dużo nie zrobisz.

witam wszystkich szukam kogoś z okolic Rybnika , kogoś z kim mógłbym na realu pogadać na temat inki street 50 i o ewentualnie o tuningu tego skuterka.pozdrawiam wszystkich skuteromaniaków.

micaddo ta z"okolicy" tzn Katowice pozdrawiają

witam KrzysiekP , katowice troche daleko,okolice miałem na mysli max. 10 , 20 km ale nic straconego cos mozna zorganizowac. Pozdrawiam.

Siemka mam problem z tylnym kołem macie jakiś filmik jak się ściąga????
A stało się to że łożyska w tylnym kole poszły do dziada i koło stoi w miejscu i jed oddalone od jednostki napęndowej ..... Moja pierwsza i tak poważna awaria a moja INCA STREET ma przejechane 3tys. km i nic się z nią nie działo do tej pory :( :?

Uploaded with ImageShack.us

moja inka jak kobieta ma humory

Sprzedam prawie roczną streetkę po lekkim tuningu.! ma chyba jako jedyna w polsce założony sportowy tłumik leovince TT. Więcej informacji: GG-13143475 Tel.668521249 Lokalizacja: częstochowa

Poprosimy foty, dane o przebiegu, naprawach... i sugerowaną cenę :)

foty będą jutro :), przebieg to 5010km, moja inca nie była praktycznie naprawiana (o dziwo nie była tak wadliwa jak spotykane na forum) Wymieniłem tylko ssanie w gaźniku (oryginalne nie pracowało) i wymiana kabla od świateł (przód) który się przetarł. Cena jaką proponuję to 2000zł ale jestem otwarty na propozycję ;)Dorzucam jeszcze kask firmy LS2 PS. prosił bym o instrukcję co do wstawienia zdjęć na forum.

Poprzez np. imageshack.us, tam się zalogujesz dodasz zdjęcie, a wyświetli ci się link do zdjecia.

Ok, dzięki jutro dodam świeże fotki :D

Nie trzeba się logować. Poprostu wchodzisz na tą stronę.

http://imageshack.us/ naciskasz "Browse" zaznaczasz zdjęcia i klikasz Prześlij Teraz. Po tym zabiegu pojawi Ci się kilka linków z którego wybierz link do albumu/katalogu zdjęć i podaj go tutaj lub każde osobno - jak wolisz.

Kiotszimoti napisał:...Cena jaką proponuję to 2000zł....

Witam.

Troszku za dużo jak dla mnie....Ja osobiście cieszyłbym się jakbym za swoją Incę dostał 1500 zł - przejechane 7 tys. (ale nie chcę sprzedać:))

Pozdrawiam