Grupa dla wszystkich właścicieli skuterów INCA, byłych właścicieli, zainteresowanych ich zakupem oraz sympatyków. Rozpisujcie się, wklejajcie zdjęcia, chwalcie się, wyrażajcie opinie.
Może jestem trochę nienormalny, ale posiadam dwa skutery. Jednym z nich jest INCA Sprint 4T. Przejechałem około 5 000 i prócz pękniętej linki nic się nie działo. Jeździłem nią całą niemal zimę. Sól, błoto, śnieg i prócz wydechu (korozja, że ho ho) nic go nie ruszało. Powiem, że skuter ten dostał od życia i to jeszcze jak!
Możesz śmiało powiedzieć, że masz Park Maszynowy;D
Hehehe, traktora jeszcze brakuje:) W ogóle kupiłem ten model za 2.700 PLN.
No to raczej po taniości, a z tego co piszesz to spisał się całkiem dobrze;)
Jakbym kupił w tym sezonie i w tej promocji co teraz to zapłaciłbym 1899 PLN.
Tak, zimę przetrwał całkiem nieźle. Czytaliście te historię?:
http://www.skuterowo.com/sezon-zimowy-skuter-zamarzl/
tak, tak;D czytałem to już jakiś czasu!
Takie rzeczy się zdarzają- złośliwość rzeczy martwych+ najgorsze warunki pogodowe
Dlatego nie obwiniam za to sprzętu:) To była tylko moja głupota
Sądze, że obojętne czy byś jechał: Kymco, Honda, Sym, TGB, Yamaha, to stałoby się to samo!
Te pojazdy nie są konstruowane na takie warunki, dlatego mogą zawodzić i nie można mieć im tego za złe.
Witam sympatyków marki INCA.
W moim posiadaniu jest od niecałych 2 tygodni INCA STREET 2T.
Dla wszystkich zainteresowanych Instrukcja obsługi w formacie pdf.
http://www.zarabiaj.finanse24h.com.pl/inca/inca.pdf
I szybkie 4 fotki. Fotki robione fonem. Za 2 h pojawią się nowe fotki robione aparatem:)
Pozdrawiam
Ten niebieski dużo bardziej podoba mi się od czerwonego, którego testowałem. Wodzu, może dasz się namówić na mały tekst po przejechaniu np. pierwszych 300 km? Zrobilibyśmy to razem z galeria Twoich fotek...
Nie ma najmniejszego problemu :) Jeszcze 1/2h i dodam więcej fotek - czekam aż mi się baterię naładują do aparatu :)
p.s.
Czy swoje fotki mogę sygnować grafiką:
Pozdrawiam
I obiecane fotki. Na jednym zdjęciu jest obdarta osłona tłumika - taka do mnie przyszła.
Pozwoliłem sobie bez pozwolenia zasygnować fotki grafiką skuterowo.com
Pozdrawiam
WODZU wrote:
Nie ma najmniejszego problemu :) Jeszcze 1/2h i dodam więcej fotek - czekam aż mi się baterię naładują do aparatu :)
p.s.
Czy swoje fotki mogę sygnować grafiką:
Pozdrawiam
Hihih, nie ma problemu.
Tutaj masz nawet lepszy, bo png przeźroczyste, ładniej wówczas wygląda:
Dzięki za sygnowanie:)
Aa fotki naprawdę fajnie. Dobry aparat. Szkoda tej osłony, ale w sumie masz rację, że nie przeżywasz tego:)
Aparat jak aparat - wysłużony Canon SX1. Co do osłony - nic nie wadzący szczegół.
Uwielbiam pragmatyków:)Mam to po tacie:)WODZU wrote:
Aparat jak aparat - wysłużony Canon SX1. Co do osłony - nic nie wadzący szczegół.
Ten schowek pod kierownicą to super sprawa! Przydałby mi się w ND!
Wodzu - fajna ta inca :P.
Do zobaczenia na szosie . ! :P
P.S. No ten schowek jest fajny - mnie też by się w s9 taki przydał.
Witam przed weekendem:)
Co do schowka to jest :) troszku niedopracowany ale jest.