Wydaje mi się, że to zależy od partii albo nawet od egzemplarza. Naprawdę nie wiem co Ci powiedzieć... Ja na swój skuter nie narzekam, przejechałem ponad 2700 km, jeżdżę w trasy, godzina - półtorej z prędkością bliską maksymalnej, chwila przerwy i znów dwie godziny pełny gaz i nic się nie dzieje. Dopiero teraz lekko trzyma mi jeden klocek hamulcowy z przodu (Tobie też jak widzę). Nie dbam jakoś szczególnie o skuter ale nic za bardzo się nie dzieje. Może to właśnie wina konkretnego egzemplarza?
Miałem kiedyś Skodę Favorit. Kupiłem za 2250, a wsadziłem w nią... 5 do 6 tysięcy. I to w ciągu jednego roku. Nienawidziłem tego samochodu, kilka razy nocował na moście, nie chciał palić, rozsypywał się aparat zapłonowy i wszystko, wszystko! Miałem ochotę wepchnąć go do Wisły, oblać benzyną, podpalić... A każdy mi mówił, że Favoritki są takie super, wspaniałe a ja śmiałem im się w twarz. Może i są super (albo były) ale chyba nie mój egzemplarz...
Kisiu wiem ze to nie twoja wina a nie ze nie bronisz tej marku <modelu> bo jestes heterykiem <obronca krzyza> i masz kurwiki w oczach :lol: .Poprostu masz lepszy egzemplarz. Ja trafilem na felerny i dlatego tez pisze ze ten model to ruletka a tak byc nie powinno.
Kto z was przejezdza obok Lidla w Ząbkach ?
Witajcie
Otóż po raz kolejny pojawia sie problem w moja inca mnie jezdzilem nia 5 dni(szpital).Przychodzac do domu stwierdzilem przejade sie kopeczke.
Przekrecam kluczyk i kreci ale nie odpala mowie no moze aku sprawdzilem 12.1 podladowalem i na zajutrz mial 12.78 wkladam kluczyki przekrecam i znow nie pali z kopniaka takze w czym jest problem w czwartek poraz kolejny jade na servis z tym skuterem ;/
Jeśli tak dalej pojdzie to dostane nowa ksiazeczke gwarancyjna bo ta mi sie skonczy ;/
może masz rozregulowany gaźnik stad nie chce zapalić lub ewentualnie akum zasiarczony. Prąd w ni będziesz miał taki jak powinien ale nie będzie miał siły rozruchu albo jeszcze jest możliwe że świece masz do wymiany
Aha no dobra ja sie na tym nie znam wiec bede jechal na servis.
Napisze wam co bylo nie tak jak sie dowiem.
witam. Ja jeżdże incą bez żadnych problemów. z początku dziwnie odpalała ale już jest ok. nie mam z nią żadnych problemów. miałem tylko jakieś dziwne rzęzenie pod pokrywą przekładni ale gdy dzisiaj ją otworzyłem to to znikło. mam już przejechane prawie 1700 kmi planuje ściągnąć blokade z wariatora.myśle że poprawią sie osiągi i obniży sie spalanie. Będe śledził dalej co tam piszecie o tym skuterze i dzielił sie z wami moim wrażeniami oraz co dzieje sie z nią i co w niej robie :-) pozdrawiam wszystkich fanów tego skutera ;)
Dopesc napisał:
Kisiu wiem ze to nie twoja wina a nie ze nie bronisz tej marku <modelu> bo jestes heterykiem <obronca krzyza> i masz kurwiki w oczach :lol: .Poprostu masz lepszy egzemplarz. Ja trafilem na felerny i dlatego tez pisze ze ten model to ruletka a tak byc nie powinno.
Kto z was przejezdza obok Lidla w Ząbkach ?
Dobre :lol:
Wiem, ze nie powinno tak być. W końcu może mało się płaci ale się jednak płaci i nie powinno mieć się problemów. A co do tego Lidla w Ząbkach, Dopesc, to z Tobą wtedy gadałem na parkingu, tak? Pamiętasz - w sierpniu lub wrześniu? Pokazywałem Ci jak u mnie wszystko wygląda i mówiłeś, że masz taki sam skuter i jakieś problemy z nim, a wtedy poleciłem Ci Skuterowo...
ściągnąłem z wariarora blokade w ince i idzie mi 70 w dwóch to 60 a pod górke kula sie 65 :D
Kisiu pamietam,pamietam wlasnie dlatego zapytalem bo chcialem wiedziec jaki nick masz na forum :D
Dziekuje za namiar na serwis. Jets naprawde swietny <ludzie>
Ty wtedy miales na liczniku 1400 km ? ja mam narazie 1200 i skuter stoi w serwisie bo pekla mi tuleja mocujaca tylnie kolo + padl slimak.
Fajnie ze udalo nam sie porozmawiac wtedy, Mam nadzieje ze bedzie jeszcze mozliwosc :D
Pozdrawiam :mrgreen:
A widzisz! Spoko, ema za co. Mi ci ludzie też pomogli i pomagają c.cz.
Tak, miałem 1400 chyba, a wtej chwili jest 2700.
To naprawdę masz poważną awarię. Reklamację przyjęli bez problemów? Ile czasu czekasz na naprawę?
Jak coś to jest gadu do mnie: 12896701 Marcin
Patryk moja inca leci 65 vmax
KrzysiekP napisał:
Patryk moja inca leci 65 vmax
Z Aprilką Patryka nie masz szans - sam się przekonałem:) 65 to ..... Pikuś....Pan Pikuś..... :)
Wiem Wodzu bo każda sztuka skutera to indywidualna sprawa :) Ja z mojej jestem i tak zadowolony
hey
dzis odbieram ince z servisu.
oddalem skuter a za 2h dzwoni do mnie mechanik ze skuter do odbioru powiedzial ze zostal przeczyszczony gaznik i wyregulowany i juz pali.
Picasso to masz expresowy serwis tylko pozazdrościć
mm oni juz mnie tam dobrze znaja juz nazwiska nie musze podawac odrazu znajduje mnie na liscie.
A tak poza tym po przeczyszczeniu gaznika powiedzial ze to jest odplatne i nie jest w ramach gwarancji ale ze to pierwszy raz sie zdazylo to sie mi upieklo.
Wodzu - jezeli chodzi o moja Apke, to v-max = 88,5km/h GPSowe (Nokia 6210navigator + garmin ), a na zlocie jechalem raczej bardzo spokojnie, bo zalałem za dychę tylko i za to musiałem zrobić jakies 100km : p.
Witam mam pytanie czy przy wyzszych obrotach/predkosciach ( 40 - 60 km/h) w skuterze brzęczą wam plastiki niekiedy ?? Posiadam inca street
Mi nie brzęczą jak na razie. Wcześniej tylko miałem przeboje z obudową filtra powietrza ale była tu mowa o tym. A teraz nie, nic.
Już sprawa rozwiazana dwie srubki luzne. Z filtrem tez mialem przeboje :) Ale czeba przyznac inca ma mocne plastiki moja przezyla dwa szlify i nic nie polamane ani obluzowane, wygladzilem pomalowalem i jak nowa nic nie poznac
Pozdrawiam