No już tak bywa jak człowiek moc poczuje
Przemas92 napisał:
Moto jest do jeżdżenia nie świrowania.
SM !? NIE DO ŚWIROWANIA ?!
Chłopcze ! Motodoktor woła :P
Ja chcę żyć to moje pierwsze biegi. A co do późniejszego świrowania to tak jak najbardziej. Jak zrobie tak 100 km to przeciągne na jedynce i zobaczę jak chodzi i ile mam na 1 biegu
A gwno prawda :P Sm właśnie jest do świrowania :P :mrgreen:Przemas92 napisał:
Nawet nie próbowałem czy idzie na koło bo nie widzę takiej potrzeby. Moto jest do jeżdżenia nie świrowania. Kolejna sprawa to muszę pozbyć się tej elektroniki bo już mnie dobija.
Witam chłopców i dziewczynki z 4um
Dziś mimo 70km przechananych przeciągnołem na jedynce chcąc sprawdźić ile osiągne. Wynikiem jest 38km/h
Huska piękna!! Ale lepiej wytrzymaj jeszcze trochę i jeździj spokojnie na dotarciu aby później szaleć ile dusza zapragnie :evil:
a to ma cylinder żeliwny czy alu? bo się nie znam, jak alu to 150kmh starczy na docieranie 500km to kpina tak samo jak 1000km docierania na żeliwie ;/
ale no jak na razie oszczędzaj, ale pamiętaj że trzeba na różnych obrotach jeździć a jak będziesz docierał cały czas na niskich to zamulisz moto
Cylek jest alu a tłok na jednym piercieniu. Ogólnie śmigam na niskich obrotach ale jak jest niski bieg to odkręce a potem biegi w góre
w ogóle był poradnik tylko nie pamiętam czy ten według moto mana czy inny, ale raczej inny i tam pisali o docieraniu crossów tylko nie wiem czy 2t czy 4t i pisało tam że na hamowni od razu zapinali 6 i z 6 biegu ruszali i ciągnęli do samego końca ile moto dało rade i tak kilka razy i po docieraniu
Ten poradnik był o 4t gdzie jest nie ograniczone smarowanie. W 2t też można zastosować ale z umiarem.
Co do docierania to docierałem żeliwo 50km i gładź była ładnie wypolerowana. Tylko szkoda mi tak cisnąć huske
A wiec tak huska ma już 300km. Wczoraj w nocy jak spóźniłem się do domu to ją przycisnołem jak na razie vmax 105km/h na blokadach. Pali mi mniej od speeda. Ogólnie nie mam zastrzeżeń oprócz rdzewiejącego na kolanku dyfuzora
JUŻ Ci rdzewieje ?!
RudY, kupil tanie badziewie to rdzewieje ;pp
Robi się taki delikatny rudy nalot ale dla mnie lepiej szybko nowy dyzuzorek będzie :mrgreen: Wkurzają już mnie te blokady do 4 ładnie się wkręca a powyżej już ma dość i dalej nie chce
wywal w pizdu te blokady a nie cie wkurzaja
Przemas92 napisał:
do 4 ładnie się wkręca a powyżej już ma dość i dalej nie chce
Bo przytarty jest :DD
dokladnie sprawdź kompreche moze przytarles :PP
haha bez przesady xD nowe moto nawet nie dotarte, jak faktycznie by się przytarło to ja bym się nieźle wku****
z winy przemasa źle docierane
krótko mówiąc za mało ciskał :-/
jezdzic nie umieć :PP