I co będzie po Hondziż
cenił teraz nie całe 6000 :DIle będzie się cenić?
nie wiem 5300-5500 Zauwazcie ze to jest na 50 zarejestrowane czyli drozsze ok 1000zl zebysci emnie zaraz z cena nie zaczeli jechac a no i dopiero po remoncie na oryginalnych częściach.
Co się przejmujesz, ja dt bede wystawiał za 8500, jak się nikt nie skusi to zjade z cena, a dlaczego nie spróbowac? Czasem się ktos trafi.
Kowal, no tak ;d ale taki kondzio się bd smial a sa takie debile co przyjada i kupia kolega tzr sprzedal tzr za 5tys cyl byl od wymiany plastiki dzien wczesniej wszystkie odpaldy podczas jazdy Tak samo rieju tez bylo rozjebane opony do wymiany cyl tez na pewno i poszedl
oj to zależy na kogo się trafi… bo na fotach wszystko ładnie wygląda… a przyjedzie napaleniec to kupi i da dobrą kase
kondzio94, o rieju nie dbalem przyznaje się rozjebane bylo ale hondzia idealna jest oprocz przerywacza który się zjebal mi ostatnio ale to groszowa sprawa ;D
ja mowicie robic bad looka ?
widziałem kiedys wkurw looka w nsr na żywo i nie robiło na mnei to specjalnie wrażenia
właśnie tez na zywo nie widzialem ale na foto robi fajne wrazenie i się tak pytam ale chyba zrobie ostatecznie zeby się wyrozniala z innych na allegro a bad looka to pierw zywica i pozniej szpachla tak ?
jop
w NySyRy powinno to fajnie wyglądać
kwestia gustu jak to mówią;d
mi osobiście by się podobało
to chyba się biore tylko muszę odlozyc kase na malowanie pewnie okolo 200zl ?
[ Dodano: 28-12-2011, 08:42 ]
Swieta swieta czas na prezenty w tym roku dostalem jeden prezent motocyklowy Kurtke ixon typhon. I jestem bardzo zadowolony z prezentu jest zajebiscie ciepla jak jezdzilem w pierwszy dzien swiat i drugi bylem pod wielkim wrazeniem a oto i ona swoje fotki dam przy jakieś najblizszej okazji
Fajna kurtałka Podpinka jestą Jaka membranaż i jakie ochraniacze?
Jest podpinka Ochraniacze na lokcie plecy i barki
klata,plecy,barki,klata,plecy,barki <muza>
kondzio94 napisał:
klata,plecy,barki,klata,plecy,barki <muza>
trlolololololol :lol:
kurcze i jak mowicie robic bad looka czy nie ? Troszke się boje ze cos spieprze… ;/ ale jak ferie się zaczna to chyba jednak robie ;D
dzisiaj sobie narysowalem jak by wyglądala z bad lookiem
A bad looka najlepiej pierw zywica ? pozniej szpachla na zywice ?
i jak pomalujesz czachę późnieją tak jak jest teraz Możesz zrobić tego badlook-a ale xenony wtedy wkładaj obowiązkowo
No tak na czarno tylko myslalem jeszcze zeby ja zmienić na czarno zolta bo mi się zajebiscie podoba te malowanie