Ładny rysunek
I ładnie by wyglądała z badem
Czyli rób to w ferie kiedy zaczynaszł też od tego piątku? ;D
a moze ;d ktos mi podpowiedzieć jak to robic ? tak jak pisalem pierw zywica i dopiero szpachla ? myslalem o ringach no i ksenony tez moze ale to się zobaczy na razie trzeba bad looka zrobić a juz ferie się zaczynają a honde rozkrecilem A no i w koncu ja rozblokuje… Bo mnie wkurwia ze ledwo co ledwo biore cbr :evil: :evil:
Tak na szybciocha z nudów
dziekowa tylko to czerwone to nie bd juz tylko będzie to czarne i ty zrobiles bardziej takie sciete a ja chcial bym cos bardziej w stylu nowej cbr 600
o takie cos. A i jeszcze nie wiem jednego lagi czarne czy zostawic jakie sa czy jakis inny kolor ? kolega mi mowil zeby zlote robic no ale moim zdaniem na zloto bd brzydko
Zajebiście wygląda ta http://picturepush.com/public/7413101 rób tak
[ Dodano: 24-01-2012, 18:07 ]
A lagi jak coś to czarne chyba tylko.
no czarne alllboooo … albo albo czerwone ? Nie … czarne albo złote ciemne
Ale raczej nie będzie złote w NSR pasować
Polera albo czarne
zrób tak, będzie wyglądać jak większe moto.
jutro ostatni dzien szkoly i warsztaty wiec prawdopodobnie bede od jutra ruszal z bad lookiem tylko boje się zeby np lewy i prawy inaczej nie wyszedl.
Zrób na jednym bada a drugie zostaw, to będzie jak w beemce
Nie rozumiem tego porównania.
Tak jak na tej jednej fotce zrób z tym jednym badlook-iem fajnie wygląda
Kowal napisał:
Nie rozumiem tego porównania.
heh na pewno tak nie zrobie ;D myslalem tez zeby jedno swiatlo calkiem zakryc i jedno zostawic ;d ale badziewnie by wyglądalo
Dobra, zapomniałem o tych GS’ach. Ale w ścigu to raczej nie pasi. Zrób tak jak wygląda cbr 600 rr
Ja nie mówię tu o serii GS, tylko RR!
dla mnie to slabo wygląda ps. lepiej usuwajcie cycki z forum albo jutro acta wszystko usunie
Kurczak, Jak tam twój badlook? robiłeś coś czy nie bardzo ^^