Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy NSR . Ma komin od Hondy 600 jakieś tam oryginalny i ku mojemu zaskoczeniu jest bardzo duza Honda jest dopiero po remoncie bylo tulejowanie cylindra w niemczech tlok pistonkit i wgl wymiana plynow
niestety rozrusznik nie kreci jest spalony albo rozlaczony i nie ma akumulatora…
rok produkcji 2000 a tu fotki
kozacka, zazdroszczę Ci, super uczucie kupić moto i móc nim od razu jeździć haha :D… No i po przesiadce z 70 tez niezla roznica w mocy :). Niech służy.
Tylko ten komin 0d 600 …
motorower? ^^
Ladna sztuka
To ile w koncu dałesą
I na pych paliszł jak rieju xD
5200 dałem trzeba troszkę ja poprawić moze was zapytam bo buraki z innego forum twierdza ze jeśli jest ktos nowy to trzeba go cisnac wiec jak jade to do 7.5 tys wskazowka idzie normalnie a jak jade dluzszy czas to zaczyna się bujac i się nie wkreca dalej a slysze ze silnik wkreca się dalej ale moze mis ie wydawac i nie wiem od czego to ona cale wakacje i zime stala w garazu… Ogolnie zamulona byla w trzy pizdy…
no ładna tylko 2 rzeczy mnie rażą…
Ten wydech od 600… (wieś)
i te żarówki jebitnie żółte, załóż jakieś Blue vision i od razu będzie przyjemniej dla oka…
No i fajne małowanie…
a z tym ze nie chce iść to przy tych samych obrotach tak jest ? tzn. jak jedziesz to ładnie idzie do 7rpm a jak dłużej jeździsz to już tak nie chce wchodzić do 7 rpm czy powyżej tych 7rpm bo nie czaje :roll:
Zawór wydechowy pewnie coś nie tego …
O ile nie spieprzyli przy składaniu cylka po tulejowaniu to wystarczy go przeczyścić przez kanał wydechowy i dobrze wyregulować Przynajmniej u mnie pomogło …
Tylko ten komin 0d 600 :/ ...
bez kitu . nie lubie takiej maniany z wydechami od większych moto
i zrób jakieś ładne foty w dzien :)
Ładne malowanie podoba mi się .Barwa świateł też jest fajna żółta samochodowa. Tylko ten wydech jest po c.h.u.j.u ale ogólnie szał jest
No wydech trochę kicha… nie pasuje taki duży komin i tak jakoś nisko usadzony… ;/
A tak to nawet nawet Aby służył, szerokości
Hokster napisał:
Barwa świateł też jest fajna żółta samochodowa.
:573: Co miałeś na myśli pisząc to ? :mrgreen:
- Zamulać może ten wydech
2. Za tyle kasy kupić niesprawna honde?? :roll:
no w sumie jak teraz piszesz, ze cos jest zjebane, to na pewno bym tyle nie dal…
akumulator kupiłem i wszystko jest w porządku obroty dzialaja i raz pozwoliłem sobie przycisnąć kosa jest a wydech moze i blee jest aale jak chodzi ladnie nagram wam jutro dzisiaj później dam nowe foty bo porobiłem ogólnie śmigą się bosko i jeszcze raz ktoś powie mi ze nsr jest mała to mu w ryja dam xd
ona jakaś taka mała jest :mrgreen:
Adverion napisał:
Hokster napisał:
Barwa świateł też jest fajna żółta samochodowa.
:573: Co miałeś na myśli pisząc to ? :mrgreen:
Chodziło mi o barwę świateł. Inaczej nazywaną selektywną
Hokster napisał:
Chodziło mi o barwę świateł. Inaczej nazywaną selektywną
No ale ta barwa jest :590: oo...
Świeci jak w jakimś starym trabancie ... powinno być coś co by ładnie podchodziło pod biel ...
Kurczak napisał:
akumulator kupiłem i wszystko jest w porządku obroty dzialaja i raz pozwoliłem sobie przycisnąć :) :) kosa jest a wydech moze i blee jest aale jak chodzi ladnie nagram wam jutro
To pewnei elektromagnes nie chodził i za to byłą dupa...
ładnie jak dla kogo... ale jak to wygląda.... :roll: :590: :583:
nie zrozumiales nie napisalem ze ladnie wyglad tylko chodzi ladnie WY się nie znacie moja mama podeszła i najladniejsza rura heh a tu foty
Dzisiaj do kupiłem brakujące śrubki jutro bede robil rozrusznik
te naklejki “xr” zdejmij…