daj jakieś ładne zdjęcie szlifierki , bo tylko jedno na przypeczepie jest
Tak? xD
To sorqi
Łapajcie
[ Dodano: 05-01-2011, 20:10 ]
Jeszcze wracając do wypowiedzi Kowala z początku tematu - opona wąska- rzeczywiście. Opona ma 120, a oryginalna powinna mieć 130…
ostanie 2 były teraz se przypomniałem ale tych pierwszych dwóch nie : D
mówia że cebule fajnie dajarade jako pierwsze moto pod stanty ,
ja nie ogarniam , mieć moto i nie jeździć na kole …
taka jazda w te i we wte po czasie jest nuudna , w miescie nie rozpędzisz się zbytnio a na trase nakedem też se nie polatasz
Jeszcze nie jeździć
ładna i zadbana ;), naprawdę. Fajne ma felgi :D. Tylko mi się tył nie podoba a szczególnie ta lampa :(. :-/
wrona napisał:
taka jazda w te i we wte po czasie jest nuudna , w miescie nie rozpędzisz się zbytnio a na trase nakedem też se nie polatasz
Chłopiec, nie wiesz, co mówisz, zajebiste są szybkie przeloty między autami w mieście, poza miastem winklowanie :D
Dywersant napisał:
są szybkie przeloty między autami w mieście,
i pali milion sto dziewięcset , bo gaaaz chamulec , chociaż w sumie w stuncie , dużo mnie nie spali , ale my nie mamy do tego dróg , to muszą być patelnie , chyba że chcesz się przeciskac między furami 50km/h
Dywersant napisał:
poza miastem winklowanie
taaa fajna żecz jak ma się fajne drogi , wąskie źle wyprofilowane drogi , w ogóle nie oczyszczane itp w gd jest taka jedna droga gdzie przed wakacjami był remont no i oczywiście piach, który został do końca sezonu , bo było go tyle że samochody tego nie wyjeździły.
Jest pare drug gdzie można powariować , ale to wiesz.. kilka na całe 3m
Mieszkam w zamałym mieście zeby takie przeloty urządzać
A co do dróg Mam 20km do Czech Tam można konkretnie powinklowac
- - -
I nie jest taka zadbana ^^
Tak wygląda pod plastikami, muszę się tym zająć…
I dzisiaj zrobiłem sobie uchwyt na kamerę wg TEJ stronki.
Wygląda to tak:
A nagrywa TAK (sorry, stary aparat i ogólnie próba xD)
jaki wieśniak w tym motocyklu z filmiku , jak chyba skuterem szybciej pokonuje winkle
Buahaha, ciekawe kiedy ci się urwie zawiecha podczas jazdy :lol: Chciałbym to zobaczyć
Nie ma opierdalania się!
Urwać się nie urwie ale nie ma się co oszukiwać, że nastoletnie moto będzie bez rdzy. Moja TDM też ma parę takich kwiatków, a raczej miała.
A co do uchwytu - lipa będzie bo to wszystko plastik i odrobina gumki, będzie się telepać okropnie
Zawiecha jest tylko skorodowana, nie ma wżerów jakichś wielkich albo dziur. Wystarczy przeczyścić i pomalować
No właśnie, może dzięki tej odrobince gumki nie będzie tak wibrował? Zobaczymy na wiosne co to będzie Poza tym ten uchwyt kosztował mnie ok 6zł i 30min roboty
Widziales moj uchwyt ?
Kosztowal 2,50 i 10 minut roboty ale tez jest lipny, a ma gumke wokol kierownicy, zamontowany identycznie mialem. Poza tym 2 cylindra drżą To nei fazer z R4, że zero wibracji jest.
Patrz mój film: http://www.youtube.com/watch?v=SjRU3k3_r58
Kruczek daj jakieś foto swojego uchwytu…
Dlatego ja preferuję uchwyt na kierowcy
Ja chce sobie kupić kamerke właśnie taka co można do kasku czy ramienia przypiać tzw do filmow sportowych tylko HD sa drogie na razie, wiec czekam az stanieja
z fotek mocowania nigdzie nie znalazłem, ale zrobie bo aktualnie w macalu mam zamontowane je, lepiej się spisuje
Zajebista ta CB byla by na stunty
No może i by byla ;]
Jak na razie sobie powoli ją robie. Rama już wstępnie przeczyszczona i gotowa do maźnięcia. W przyszły weekend ściągne amorki i je też poczyszcze i pomaluje.
Kupiłem nową używaną lampę Przynajmniej w bdb stanie ;p Starą lampe wymieniłem na uchwyty pod tylne plastiki, których nie miałem i dokupiłem kierunki od Horneta 98
Później wrzucę fotkę jak to mniej więcej wygląda
Wrzucam fotki
Kable wystają bo nie chciałem ich na razie zakładać. Musze jeszcze je zabezpieczyć żeby nie grzebać się z tym jeszcze kiedyś
No i jeszcze, dzisiaj, udało mi się zebrać w sobie i pomalować trochę to ramę i zawieche
Tak było
A tak jest
ale chujowe te kierunki
mi się podobają, takie jak w TDR mam :D. Tylko dziechta, z tą podgiętą rejestracją, jak dla mnie ;p