Bo to jeszcze i tak zależy od konkretnego jeźdżca… Postura, postawa na motocyklu, no i czy 150, czy 215cm wzrostu też robi różnicę
Widać TDM takie zwalone, że ciężko w niej to poprawić Jeździłem różnymi sprzętami(ale TDM nie bylo mi dane) i gdzie była założona akcesoryjna szyba, to komfort był o niebo lepszy(ale seryjne szyby też były dobre)
zalezy co kto nazywa komfortem
bo mi to przeszkadza tylko trochę ale ja naleze raczej do dynamicznych kierowcow i nie rzadko zdrza mi się jechac 3 cyfrowa predkoscia w miescie
Ja tak cały czas jeżdżę i w lekkim terenie mi się zdarza xD
Nie no, ale co u Cb jest źle? Kiedy zaczyna się robić kocioł pomimo owiewkiż
ogolnie to wieje i jest glosno (duze znaczenie ma tutaj kask który nie jest zbyt cichy i zaczyna juz gwizdac na uszczelce szybki) ale powyzej 120 to juz wali w leb konkretnie i ogolnie trzeba się trzymac kierownicy. chciałbym zrobić taki deflektor zeby struga powietrza szla wyzej i będzie cacy. wiatr na barki mi jakos nie przeszkadza. uwazam ze na moto musi wiac ale bez przesady
Ja tam olewam takie kwestie*
*przy trasach <150km
Wiesz, ty to se możesz olewać takie kwestie bo przy 110 co stryker pociągnie to jeszcze nie wieje, miałem daelima i mnie jakoś wiatr nie zrzucał jak było ok 115.
Panikujecie … cipki z Was nie motórzyści
Mi przy 120km/h jedynie szum przeszkadza (kask crossowy)
Żadnych szyb nie mam i jest gitowo
Kowal, jak z tobą pisałem, to mówiłeś, że daelim do 100 dociągał… cuś kręcisz panie
Bo DT ma dobrą owiewke xD
do 100 we dwie osoby, max było 115, albo czytaj uważnie albo w ogóle
Na gg pisałeś co innego, więc nie rozumiem twojego oburzenia.
Shakin, ty dalej chcesz upować tą owiewke? Kup szybe, to moto będzie ładniejsze i praktyczniejsze
a miał ktoś do czynienia z Honda CB 750? kusi mnie
kondzio94, to nie temat o o CB750.
Poza tym zrób prawko najpierw.
Sama szyba mi się nie podoba. Wole tą mini owiewke, do której link dałem wczesniej
Shakin napisał:
Poza tym zrób prawko najpierw.
Po coś
Shakin napisał:
kondzio94, to nie temat o o CB750.
Zapytałem grzecznie x.x
Żeby żyć zgodnie z Bilbią, Koranem i Torą -.-
A ja grzecznie odpowiedziałem. Gdyby to był temat ogólny - ok, ale to mój worklog ;]
Masz od tego “Co sądzicie o”.
Do tego nawet nie skomentowałeś nijak mój motocykl, tylko wjebałeś się z “a miał ktoś doczynienia z cb750” tak nie z gruchy ni z pietruchy
Shakin napisał:
Do tego nawet nie skomentowałeś nijak mój motocykl,
o boshe nie zkomciał ci moturka
kondzio94, nie wpierdzielaj mu się w temat
wrona, gdzieś mam czy “zkomciał” czy nie.
Chodzi o to, że jak się nie chce wypowiedzieć nt. mojego motocykla, bądź CB500 to po co włazi i pierdoli o czymś innym.
Interesuje go 750każ Nikt nie broni założyć tematu nie?
Spokojnie dzieci !
Nic się takiego nie stało … a kondzio przez Was siedzi w kącie teraz i płacze :{
no właśnie:< Rudy chodz mnie przytul :)RudY napisał:
a kondzio przez Was siedzi w kącie teraz i płacze :{
Dobra masz komcia :
o boshe, jake cudeńko !! <333 :** wspaniały laki3r i wgl wgl !! <3 strasznie mi się podoba <3 . ;**
Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami ;]
- - - - - -
Dobra, spadło to białe gówno, to trzeba rozglądać się za brakującymi częściami
Dostałem już pokrywkę akumulatora
Teraz szukam lampy bo moja trochę pęknięta. Właściwie to już znalazłem tylko muszę się z Włochem dogadać