No widzisz, że ktoś mu już zrobił foto z zaskoczenia na avatarze tylko się obrócić zdążył już jakieś gry wstępne były
Honda zarejestrowana ;]
Ubezpieczenie - 189zł xD z wliczoną zwyżką za wiek… PZU… Do tego NW - 86zł
Czyli w sumie 275zł.
A w Axie chceili mi wcisnąć OC z NW za ponad 700zł
No i po podliczeniu poniesionych do tej pory kosztów (nie licząc paliwa) na moto to 5551zł
Ja zapłaciłem 200zł z NNW
Dywersant napisał:
Ja zapłaciłem 200zł z NNW :P :D
zarej na tate albo dziadka :P
ja placilem podobnie jak shakin. a mam 30 czy 40 % zniżki i oczywiscie 50% zwyzki za wiek... plus nnw ;)
Ja mam w PZU, miałem skuter na współwłasność, teraz musiałem wziąć wszystko na siebie(duże ryzyko wypadku i ojciec ma zbyt wiele(60% i trzy pojazdy) do stracenia) i mam 20% zniżki +5% za lojalność i nie dali mi zwyżek, więc dlatego tyle płacę
W PZU poniżej 22lat masz 30% zwyżki za wiek… Sprawdzilem wczoraj w papierach
a myslalelm ze jest 50% czyli widac ze mam znizke ktora eleiminuje zwyzka i place 100% ubezpieczenia heh
ja tam rejestruje na mamę nie ma żadnych samochodów na siebie to co się martwić
A zniżki maż
Bo ja nie ma to w sumie lipa, a tak zaplaicsz z 40zł więcej, a sam sobie juz znizki zbierasz.
ja znizki od 2004 bodajze juz zbieram w hdi a ile mam to nawet nie wiem
Dzisiaj pękło 90mph
Ale to już wieje jak…
i to jest wada streetówek i nakedów
I dlatego montuje się takie małe szybki i owiewki
Dywersant napisał:
I dlatego montuje się takie małe szybki i owiewki :D
Które gówno dają :D
przynajmniej tak mowil kumpel który ma kawe zr750
Sprawdzałem na Hornecie kolegi i mimo, że szyba jest malutka, to sprawuje się super dopiero powużej 170 czuje się spychanie z moto
Najwazniejsze żeby szyba, przynajmniej w CB, dawała coś do 120-130km/h bo to fajna przelotówka
najpewniej da turbulencje na barkach albo kasku i nic poza tym niestety.
tak to jest z szybkami to juz lepiejn zeby wialo na calego ciebie ale rownomiernie.
ja mam owiewke a tak mi wali w kask ze juz wygodniej się jezdzi bez czachy ale bede rzezbil deflektor i mam nadzieje ze będzie cacy
No zobaczymy
Mój dzisiejszy vmax - 180km/h
KruczeK, bo TDM ma ujową owiewke Jeżeli do naked’a dać owieeke PUIG, to masz gwarancję dobrej ochrony przed wiatrem Oni znają się na rzeczy
temat o szybach na forum tdm ma ponad 30 stron i nadal nie ma 100 % rozwiazania
to chyba daje do myslenia ? a sa tam ludzie których stac na szyby za 500 zl i sa z nich niezadowoleni