Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

madi napisał:

masz rację, nawet nie wiedziałem, że taki zalew fajny jest, a przejeżdżaliśmy kilka km od niego wracając z Sielpi. Daleko tam nie jest, ode mnie jakieś 100-110 km :)
Tylko, że w tym miesiącu mam wolny tylko jeden weekend tj. 21-22. Hugo i Jolce nie pasuje on.

Nie pasuje jako weekend i wyjazd na 2 dni,w sobotę możemy jechać gdzieś i wracać.

ja od 15-go bm. jestem na jakiś czas uziemiony (kolega na urlop i będę sam na wydziale) więc wszelkie wypady muszę sobie odpuścić, poza tym obydwa moje niesprawne i nie ma czasu za to się wziąść (jeżdze na małym "srajdku" małżonki)

To trzeba powazniej pomyslec nad tym zalewm. Tylko jak powietrzaki poradza Sobie w taki upal w trasie?

Mój przejechał 400 km w upale i jakoś nie zdechł:-) A gazu nie żałowałem.

No i good :D Jakoś dadzą radę jeśli będą takie upały :P
Ja rozmyślam gdzie tu dzisiaj pojechać... Słońce świeci, bak pełny, chęci też są :P tylko brak pomysłu :P

Powietrzak sobie poradzi bo ma wentylator ;)

Oby a może do tego weekendu co Wam pasuje nie będzie takich upałów wogóle:) choć dzisiaj jest tak fajnie chłodno :) nie ma takiej duszności :) Kurczee ciągle nie mam pomysłu gdzie tu jechać :P

Chyba mam traskę małą :P Przy okazji nauczyłem się robić trasy w googlach :P Nigdy wcześniej z tego nie korzystałem :P
60km :) tak na spokojnie wokół Józefowa i Otwocka :)
http://goo.gl/maps/C2QT może coś ciekawego się zobaczy :P

Jedynie co widziałem to pełno Tirów :D ale cóż :P

Zależy od pogody ale na jutro planuje taką: http://goo.gl/maps/PK1s

Madi, Hugo Wy mieszkacie po tam tej stronie Wisły :) Kojarzycie tą trasę z Góry Kalwari do Warszawy? Chodzi Mi tylko czy asfalt jest w dobrym stanie? czy lepiej Sobie odpuścić? :)

adastra13 napisał:

udało się wrócić z Zambrowa, trasa z ładnymi widokami, pogoda wspaniała. Nie obyło się bez przygód - drobnych awarii ale pomysłowy polak na wszystko znajdzie sposób. Co do wypowiedzi coponiektórych iż dłuższe trasy nie na skuter to nie wiedzą co tracą, pomimo że moje skuterki osągaja dość spore prędkości to wlokłem się raczej żółwim tempem 60-70 robiąc postoje relaksacyjne w lasach itp. Jadąc wolno więcej widzę i mam z tego radochę. Co do jazdy po mieście ja nie widzę w tym nic przyjemnego w łykaniu spalin i przeciskaniu się w ciasnocie pomiędzy samochodami napiętej uwadze czy przypadkiem ktoś mi nie wyskoczy pod koła albo nie wymusi czy nie zajedzie drogi.

60-70 żółwie tempo to ile ci ten skuter smiga i co to za skuter ???

Jesli dobrze kojarze to adastra ma 150cc chinska wiec nie dziwie sie ze mowi ze to zolwie tempo :P

Dlatego mnie to zdziwiło bo jesli chodzilo by o 50 i by to bylo żółwie tempo to by zamulil ladnie :D

Smok1910
- jechałem FONERO a nie CAMARO 150ccm (mam 3 szt. Camaro 150, Fonero 80 i Colibra 50) http://www.adastra13.com.pl/skutery.html w Fonero rozpiżyło wydech dlatego wracając się wlokłem

kiedy jakiś spot ,zlot ? :)

maniek chodzi Ci o trasę 79 przez Piaseczno czy 724 p. Konstancin? Na 79 jest taki średni a na 724 dopiero co położono nowy asfalcik :)

Cinek Grupa Mazowiecka jeździ codziennie, ja wróciłem pół godziny temu, jeździliśmy z Hugo po wawie.

Madi :D zarejestrowany od dziś więc wiesz :D to moze w przyszły poniedziałek , wtorek się złapiemy jakoś ? :D

Dzis mojej Vitalce stuknelo 27000km,zla wiadomosc to pekla na spawie boczna nozka,musze stawiac na centralce. Obdzwonilem kilka sklepow i w zadnym nie maja. Dobra wiadomosc to kupilem taniej palnik turystyczny i kartusz z gazem,bedzie na wycieczki skuterowe :)

My dzisiaj z Bartolinim moze jedziemy przejechac sie do Kiczek Pierwszych :) Jest ktos jeszcze chetny???????

Cinek widze ze Masz starszego Kymco jesli oczy Mnie nie myla :P Witamy kolejnego maniaka dwóch ķolek z Mazowsza :) Jak cos to jestem dostepny codziennie na przejazdzki lub spoty :)

Ja jadę zaraz na działkę 40km od Grójca w okolice Żyrardowa :)

tak tak kupiłem po okazyjnej cenie i mały przebieg ma :) trochę będę go tuningował żebyl lepiej szedł i wgl :) :P a ja jaką przejażdżkę to dopiero w poniedziałek lub wtorek :) :P bo pracuje na nocki a pon i wt mam wolne :D pozdrawiam wzajemnie :D

heh też pracuję na nocki ;) własnie zaraz jadę na 12 h.