hehe :D ja od 22-6 :D xD ale wychodze z pracy o 5 :D xD hehe
Cinek to wrazie czego mozna sie zgadac :) zebrac kilka osob ;) i pojechac gdzies jaj bedziecie miec wolne :)
No nawet z miła chęcią :D czyli w pn lub wt ;p :D będę pisał tutaj co i jak w pn :D pewnie z dziewczyna będę ale to się ogarnie hehe , może i sam będę :D pozdrawiam :D ide juz do pracy he :)
Bierz plecaczek :) zawsze to razniej jak sie gdzies stanie pogadac
ja niestety w poniedziałek i wtorek mam dwie nocki pod rząd więc nici z jazdy. :(
Wpadłem na taki pomysł, żeby może się spotkać w niedzielę na Cargo, jakoś koło 20:30. Co wy na to ? W Warszawie, nikt nie będzie miał powodu do narzekania że za daleko. ;D
Gdybym mógł to bardzo chętnie ale mam czas tylko dziś po południu i wieczorem. Reflektuje ktoś?
Kisiu,a gdzie byś chciał się przejechać i skąd byś jechał?
Z domu czyli z Chomiczówki. A tak to dokądkolwiek. Co proponujesz?
A co z burza ?
Na razie się nie upustynniła. Jakoś chyba minęła. Albo schowała.
no niestety Madi ja w niedziele mam nockę :/ więc nici z Cargo .. hehe Maniek masz racje czym nas więcej tym lepiej :D no to Madi ustalimy swoje grafiki i się jakoś jeszcze złapiemy :D
ja pracuje od dzis do niedzieli i w pn rano wracam i wolne mam to się stykniemy :) albo wyslicje mi numery tel :P Madi i Maniek na prywatnym :) pozdrawiam :)
mój nr. masz w moim profilu jbc. środę mam wolną, choć będę po nocce, czyli po 13 będe mógł śmigać do późna bo w czwartek też nocka.
Ja jutro o 9 jadę do Warszawy na Młodnicką 52B. Pękło mi mocowanie lusterka na naszych kochanych dziurach i muszę podjechać do salonu Zippa. Mam nadzieję że będą mieli. Potem może gdzieś jeszcze skoczę w zależności od pogody. Zastanawiam się nad niedzielą, cały dzień wolny. Jak ktoś chce się dołączyć to zapraszam - trasa będzie wiodła z Piastowa Alejami Jerozolimskimi, Wawelską, Trasą Łazienkowską, Al. Solidarności i Marsa.
My jutro będziemy w Wawie z Jolusią,jak coś to mój nr kom. w profilu.
Kisiu odezwij się na mój nr kom to może się spotkamy dziś w Wawie :)
I kiedy bedziecie na W-wie? Napiszcie na forum to moze sie wybiore.
Niedługo wyjeżdżamy,ale jeszcze po sklepach będziemy jeździć,prawdopodobnie pojedziemy do Carrefour Bemowo :)
To zaraz koło mnie. Pojawię się tam. A kiedy dotrzecie?
Ja koncze jesc obiad i chyba tez odpale maszyne. Gdyby mozna sie bylo podlaczyc na jakas przejazdzke po w-wie i okolicach to napiszcie dawajcie znac na forum