Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

a co jest w tej Rawie ciekawego ?

Zalew :) Można się kąpać,wypożyczyć sprzęt pływający itp.

ooo, to czekam na info czy jedziecie czy nie

Ja też czekam na info. Ten weekend mam wolny więc mogę jecgać

ja zaraz lece do Krajewo Białe (15 km za Zambrowem) ładna traska bo ją już znam wiec mogę sobie pozwolić na powolne turlanie i robienie fotek, planowany powrót niedziela - poniedziałek.

Szerokiej drogi ! :)

Czytam wasze opisy o wypadach i wam zazdroszczę bo jest np.ekipa taka jak HugoBoss i śmigają po trasie i okolicy ,piękne opisy i fotki . Ja z pomorskiego i nie mogę zebrać ekipy na zlot a co mówiąc o wypadzie poza miasto pozdrawiam

Guliwer widzisz, po to jest skuter by nim jeździć :) faktycznie w kilka osób jest fajniej ale jak nie masz nikogo w okolicy to możesz zawsze sam jeździć

Wyjazd jutro do Rawy Mazowieckiej około 12.00 z Grójca :)

jadę, jednakże z powrotem tego samego dnia. Biorę kąpielówki, pogoda ma być dobra ;)

Super macie - ja jutro zawożę małego na wakacje to od przyszłego weekendy będę miał więcej czasu i w końcu gdzieś się wybiorę.

Siemka.Jest ktoś chętny na wieczorne jeżdżenie po wawie?? Ustawka np. na p.Bankowym o godzinie 22. Jeżeli ktoś chetny to deklarować się :)

Za godzinę wyjeżdżamy z Grójca do Rawy Mazowieckiej,kto chętny to zapraszamy.

Nie nie ja za dłuższe wycieczki skuterem dziękuje. :)

jak ktoś chętny na rajd po Wawie wieczorem to zapraszam

HugoBoss napisał:

Za godzinę wyjeżdżamy z Grójca do Rawy Mazowieckiej,kto chętny to zapraszamy.

Widziałem Was jak we trójkę jechaliście drogą 725 pomiędzy Grójcem i Belskiem. Ja wracałem z kolegą z Tarnowskich Gór i wieźliśmy Jawkę.

Ja Sobie wczoraj wypróbowałem mocowanie do nawigacji czy da radę nagrać film pod czas jazdy :)
Niestety Mój telefon nie obraca ekranu pod czas nagrywania :P dla tego film jest dosyć wysoki i wąski :P ale też fajnie wygląda :)

A o to efekty :) Polecam od razu przestawić na HD lub Full HD i dać większe okienko :) lepiej widać :)
Filmik krótki ponieważ dostałem telefon pod czas jazdy i telefon skończył nagrywać w tym momencie :P ale rozmiar pliku i tak Mnie zaskoczył dzisiaj gdy wrzucałem na YT :P 282MB na te ponad 6 minut :P
A o to efekty :)
http://www.youtube.com/watch?v=IYzuVNtcrQA

ładnie hasa taka 200 :)

Dawid1984101... napisał:

Nie nie ja za dłuższe wycieczki skuterem dziękuje. :)

dlaczego?Boisz się,że sobie sprzęta pobrudzisz?

Dychul super to nie mogłeś trąbnąć na Nas?

dlaczego?Boisz się,że sobie sprzęta pobrudzisz?

Hehe nie tylko chodzi o to ze skuter dla mnie nie jest środkiem transportu na wycieczki tylko do jazdy po mieście.