Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

14 lipca wyjeżdżam z rodzinką więc nie da rady. Ale pamiętam :)

od Auchana jechał ze mną gość skuterem Kingway Barracuda kolor czerwony :)

Witam. Nikt nie jedzie dzis do Slomczyna?

całą sobotę spędziłem w warsztacie robiąc konserwację Fonero, przy okazji niechcący URWAŁEM wentyl w tylnym kole i robota od nowa zdjąć koło , OPONĘ bez wulkanizatora tylko ręcznie - niezła zabawa. Jak juz zdiołem i udało mi się naprawić stwierdziłem że jest felga bardzo zniszczona - podmalowałem ją a jak podmalowałem 1-dną to czemu nie zdiać i pomalować 2-gą i tak zszedł mi dzionek.

Witam mam pomysł mianowicie można byłoby zrobić trasę Warszawa-Wyszków-Łochów-Sadowne-Brok-Białystok, a jak nie przez wyszków to też można przez Stanisławów, Droga wmiare i ładne rejony:)

coś koło 250km od Warszawy

Jadę do Słomczyna na +- 12. Będę tam z godzinkę lub dwie. Jak się komuś jeszcze zachce, to mojego torosa pozna.

Ja i tak będę w Słomczynie bo jadę po moją na giełdę :)

Też chyba wpadnę na moment.

ja z małżonką wybieramy się skuterami w okolice Czerska

Może byśmy podjechali do Czerska,ale tak za około 2h :)

Jedziemy na grilla nad Wisle w okolicach Gory Kalwari. Ktos chetny?

Jestesmy nad Wisla w Gorze Kalwarii obok mostu tam gdzie byl most pontonowy,jak ktos z okolic to dawac. Nr kom w profilu

ja Łochów jakieś 120km od gory kalwarii;) ale samemu nie chce mi się taki kawał jechać:)

Byliśmy skuterkami w Czersku u kolegi (mech. z serwisu) na działce. Jeszcze troszkę treningów i mniemam że bedę mógł małżonkę zabierać na NASZE wycieczki. Nie obyło się bez drobnych przygód ale to większość z mojej winy , - bo skuter małżonki żadko używany i przez to niewiele o niego dbałem a teraz się ODPŁACIŁ za zaniedbania.

Wczorajsza wycieczka i spotkanie z kolegą emilos z forum:

http://www.skuterowo.com/forums/topic/zdjecia-i-filmy-z-wypraw-skuterem/page/11#post-66477

CactusMan
odpowiedziałem Ci na g-g ale dopiero ok 22;30 więc nie wiem czy odebrałeś, najlepiej pisz zwykłym mailem, to zawsze odbieram 3 x dziennie adastra13@poczta.fm ewentualnie serwis-skutery@go2.pl

Drogie koleżeństwo w najbliższym czasie pewnie w każdy weekend będę miał zajęcie. Moja praca nie pozostawia mi w tygodniu wolnego czasu, więc na hobby będzie pozostawał weekend. Moje hobby to motory. Moja stajnia powiększyła się o Jawkę Pancerkę. W najbliższą sobotę ściągam ją ze Śląska. W zależności od stanu motocykla podejmę decyzję odnośnie przywrócenia jego do ruchu drogowego. Następne weekendy zapowiadają się pracowicie. Może w międzyczasie zrobię przerwę na wspólny wypad nie mniej nie mogę doczekać się już jazd na Pancerce.

My w ten weekend wybieramy się do Rawy Mazowieckiej :)

P.S. Uzależnione jest to od wypłaty czy będzie przed weekendem :)

Hugo
to podobnie jak i u mnie, też czekam na kasę i uzależnia to moje wyjazdy, planowałem jazdę do Zambrowa (na Fonero bo mniej żre) ale nie wiem czy dziś będzie kasa i żędu jakich wielkości.