Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Też jestem żonaty. Przez wiele lat nie mogłem pozwolić sobie na jednoślad. Kiedy od jakiegoś czasu posiadam te jednoślady (patrz moja galeria)to jest jedna z nielicznych przyjemności jakie mam w życiu. Nie pozwalam żonie aby mnie tego pozbawiła. Sobota zostanie spędzona w gronie rodzinnym, a w niedzielę przewietrzę Virago do Nałęczowa. Ponadto w większości wypowiedzi dotyczących tylko chęci na wspólne głównym powodem obaw były obawy techniczne typu: czy mój sprzęt nie popsuje się, czy da radę itp.

Mam głupie pytanie.
Ludzie jak zacząć wątek na forum. Nigdzie nie mogę znaleźć przycisku nowy wątek/temat czy coś.
Takich rzeczy jeszcze nie było.

Wchodzisz do działu w jakim chcesz dodać temat, i na dole strony jest: "Dodaj nowy temat w tym dziale" (cycuś takiego). W okienko wpisujesz temat, klikasz guzika (czy linka) i gotowe.

Ja dzisiaj też zamierzam zrobić Sobie wycieczkę :) Druga połówka musi poczekać :) Ma Mnie cały tydzień więc mogła wykorzystać :P Teraz czas dla Mnie i Kymco :P

My jedziem do Sielpii, ja zaraz wyruszam do Grójca i dalej z Hugo i Jolusią :)

Do zobaczenia. :)

O Ja :D ale późno wyjechaliście... Jak bym wiedział to bym pojechał z Wami kawałek przynajmniej. Sądziłem że wyjedziecie koło 6 rano :P

My juz rozbici na polu namiotowym w Sielpi,idziemy po browarki,potem grilla rozpalamy :-) Niech zaluja Ci co nie pojechali.

Ogladamy mecz w barze :)

Szaszlyczki z grilla pychota,do tego zimne piwko :)

Hugo zlituj się ... tutaj ludzie w domach siedzą :(

:):):)

Tera siedzimy i muzy słuchamy :p ja się powoli godzę z porażką naszych.. :(((

ja wczoraj prawie cały dzień spedziłem w serwisie na "doszykowywaniu" skutera dla starszej córki, zabrała go (fabryczna nówka nie śmigana) i nocą wróciła do siebie (Zambrów)będzie docierać po drodzre, toźle ale się uparła,- niezła traska jak na nowy skuter, ale jakos dojechała bez kłopotów.
Zaraz wybieram się z żona na skutery (Camaro 150 ccm i Coliber 50 ccm żony) - zrobimy mała przejażdzkę gdzieś w okolice Powsina i powrót na 2-gie śniadanko.

My zaraz idziemy na plaze :)

Ja dziś jadę na CARGO - będę od około 11:30 do 13 lub 13:30. Jak ktoś chętny do pogadania to zapraszam.

już po skuterowym spacerku ,
jazdy zbyt wiele nie było, bo czekają Nas zakupy,
- może uda się nam jeszcze pojeździć pod wieczór
ale zadowolony jestem że mogę nareszcie jeździć z małżonką.
Jeszcze tylko trzeba będzie nauczyć młodszą córkę i będzie
skuterowa rodzinka
http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/BasSku1b.jpg

http://rasty13.fm.interia.pl/WYCIECZKI/WYCZIE_b/BasSku1b.jpg

Jeszcze raz dzięki Michał za spotkanie.
Wróciłem mokry, ale bogatszy w bezcenną wiedzę.

pozdrawiamy z Kielc :)

Michalk001 napisał:

Ja dziś jadę na CARGO - będę od około 11:30 do 13 lub 13:30. Jak ktoś chętny do pogadania to zapraszam.

Chyba zbyt późno przyjechałem. Byłem jakoś koło 12:00. W planach miałem pojechać do Nałęczowa. Zmieniłem plany pojechałem do komisu na Modlińską gdzie długi czas stał Piaggio 125. Okazało się, że zmienił właściciela, potem pojechałem do Nowego Dworu, Wieliszewa, Zegrza, Białobrzegów, Ryni, Marki, Targówek i Mokotów. Pozdrawiam

a my pod radomiem. dluzy sie ta droga.