Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Nie ma sprawy emilos - miło było Cię poznać i podzielić się wiedzą na temat obsługi naszego silnika. Ja też tą chmurę widziałem ale mnie ominęło. dychul - ja też byłem około 12 ale chyba tam nie da się wjechać. Byłem tam ostatnio 7 lat temu i nie wiedziałem że robią tam obwodnicę i na Wirażowej stoi zakaz wjazdu. Niech mnie ktoś oświeci czy da się tam dojechać. W końcu pojeździłem po okolicach Okęcia i spotkałem się z emilosem przed OBI na Okęciu. Zwiedziłem stare kąty i wpadło dziś 56km. Szkoda że drugą połowę dnia miałem zajętą bo pewnie dobiłbym do setki. emilos - wejdź na: http://forum.moto-4t.pl tam znajdziesz wszystko o naszych silnikach w ilościach ponadprzeciętnych :-D.

Michał to faktycznie dawno Ciebie w tych rejonach nie było od długiego czasu blisko Cargo prowadzi droga alternatywna z Ochoty na Ursynów. https://maps.google.pl/maps?saddr=Warszawa+ul.+Pileckiego&daddr=Warszawa+ul.+Wira%C5%BCowa+to:52.16875,20.9791+to:Warszawa+ul.+17+stycznia&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.163772,20.995903&spn=0.027904,0.077162&sll=52.170721,21.008778&sspn=0.0279,0.077162&geocode=Faa5GwMdJ_NAASkBmlFziDIZRzHuYZaU7usDLA%3BFZgFHAMdzjtAASn30Cp0HDMZRzFEDIkLLfgddw%3BFS4IHAMdnB1AASn_TpugGzMZRzE2nN1dF-njYg%3BFeM_HAMdiPo_ASklvSCBQDMZRzExtBcJ8y2y0g&t=h&mra=dpe&mrsp=2&sz=14&via=2&z=14 może następnym razem uda się nam spotkać.

madi napisał:

a my pod radomiem. dluzy sie ta droga.

Pewnie jeszcze z godzinę i będziecie w domu

dychul
jak byłeś na Mokotowie - trzeba było zadzwonić do mnie.

Ja mieszkam na Mokotowie na Woronicza. Myślałem, że może dziś porozmawiamy, ale nie chciałem zakłócać rodzinnej atmosfery.

Pare minut temu wrocilismy. Spalilismy sie tak ze nie mam sily wrzucic zdjec,w najblizszych dniach postaram sie to zrobic. Bylismy miedzy innymi w Konskich,Sielpi,Kielcach,Starachowicach,pod Radomiem. Lacznie wyszlo okolo 350km. Dziekujemy koledze Madiemu,na ktorego zawsze mozna liczyc.

Ktoś chętny ustawić się teraz gdzieś na Warszawie? Ktoś kto wytłumaczył by mi parę rzeczy jeżeli chodzi o motorower Benzer Yankee. Miachał lat 23

Możesz do mnie podjechać do Piastowa - mam wolny czas chociaż jestem uziemiony w domu. Ale chętnie Ci wszystko wyjaśnię.

Piastów to za Piasecznem zgadza się?

nie, miejscowość przed Pruszkowem, musisz jechać Jerozolimskimi do końca

Dzięki madi. Jak byś mógł zajżeć jeszcze na Temat Motorowery/Nowy Benzer Yankee i mi pomóc był bym wdzięczny. Pozdrawiam.

Mazowieckie ucichło coś... Markowi(adastra13) ostro się skuter zwalił dziś, z tego co wiem pasek pękł i wariator połamany. Tyle wiem z rozmowy telefonicznej z nim. Pewnie pasek pękł i zrobił spustoszenie.

A no to ja wpiszę, że dzisiaj się spotkałem z Michalk001. Wytłumaczył mi jako, że jestem zielony w mechanice co i z czym się je w moim motorku. Codziennie jestem bogatszy w nowe doświadczenia i coraz bardziej zarażam się dwoma kółkami. Dzięki Michał no i pozdrowionka ;)

Nie ma sprawy - miło było poznać i cieszę się że rozjaśniłem Ci trochę tajniki naszego serca w moto.

A co byście powiedzieli na takie coś:
http://www.ak-rzemieslnik.pl/artykul,143,3,Puchar_Polski_Junior_Buggy.html

NIEDZIELA
24 czerwca 2012r.
8.30-10.00
Badanie kontrolne
9.45-10.30
Treningi wolne
10.45
Trening oficjalny
11.45
I kwalifikacja
12.45
II kwalifikacja
13.45
III kwalifikacja
15.15
Biegi finałowe D, C, B, A

Tor Słomczyn
k/Grójca

To koło nas :)

ja mam niedzielę wolną :)

Głupio się przyznać, ale jeszcze w życiu nie byłem na jakichkolwiek zawodach motorowych, więc bardzo chętnie bym się wybrał. W dodatku w dobrym towarzystwie. Zaproponujcie godzinkę zjazdu (ja nie wiem na jaki trening czy co innego warto popatrzeć) i się umawiamy :D

Dam znać w sobotę czy dam radę ale bardzo chętnie ;)

Emilos z Tobą to się mogę gdzieś po drodze umówić (np. w Uwielinach) bo i tak tamtędy przejeżdżam zazwyczaj, jak jadę do Grójca i w tamte okolice. :)