Madi ja chciałbym w niedzielę gdzieś polecieć. Może masz jakiegoś pomysła i opracowaną trasę np. z metą w Nałeczowie ? Pozdrawiam
ja tak jak pisałem, dziś do 14-tej w serwisie - później jakby co jestem wolny - można by pośmigać.
a ja do 16.30 w szkole, jutro tak samo.
Adastra jak wrócisz to kombinuj gdzie by tu wyskoczyć i pisz na forum
Dychul nie mam żadnych pomysłów niestety
Weekend raczej nie będzie do jazdy,deszcz pada :(
już pogoda jest do kitu :( o 8 ulewa była a teraz kropi
niby zaczyna się przejasniać ale ja na razie muszę odsapnąć, rano jazdy po mieście , później serwis - zmoczyło mnie pożądnie. Myślę że dziś już pogody do jazdy to nie będzie.
Hej koleżeństwo z Mazowsza macie jakieś plany na niedzielę. Od południa zanosi się na pogodę w sam raz na przejażdżkę. Ma być sucho i niezbyt gorąco. Jeśli nikt nie znajdzie się i nie podrzuci jakiegoś pomysłu to sam na Virago skoczę sobie do Nałęczowa.
ja bardzo chętnie, ale po 16.30 dopiero.
Troszkę późno. To o której wrócimy?? Na rano idę do pracy :(
Do Naleczowa daleko i nie ma tam nic ciekawego.
To prawda że nic ciekawego nie ma. Może jeszcze raz w okolice Otwocka, mazowiecki park krajobrazowy?
Dychul a Ty bierz Mustanga :)
A moze do Otwocka do parku przy szkole LO? Wyglada jak pałac, obok jest pyszna cukiernia i taka mala restauracja z motywem motocyklowym, mieszkam obok Otwocka wiec zapraszam :)
Można i w okolice Otwocka, chociaż często przejeżdżam tam ciężarowym Iveco. Trzeba przyznać, że teraz jest wyjątkowo atrakcyjnie. Ludzie 150 km w jedną stronę to wcale niedaleko. A co do Nałęczowa to jestem otwarty na każdą propozycję. Napisałem Nałęczów, gdyż byłem tam kiedyś z wycieczką szkolną chyba ze 30 lat temu i mimo, że nic tam nie ma to bardzo podobał mi się park zdrojowy i ta okolica.
150km w jedną stronę to prawie pół dnia jazdy,a przy takiej pogodzie jak dziś wcale nie jest to przyjemne.
Ktoś się dziś gdzieś wybiera? Ponoć zimno jest.
zimno jest, jechałem 4 km w jeansach i bluzie i troche zmarzłem.
Ja jak by co w ciągu tygodnia nigdzie się skuterem nie ruszam.
Co do weekendu - kwestię trasy, miejsca, godziny wyjazdu, miejsca spotkania ustalcie w tym temacie, tym razem nie zabieram głosu tylko się dostosuję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak by co to mam cały weekend wolny.
Na forum wejdę w czwartek lub piątek, więc do usłyszenia.
A byliście w Otwocku?
Ja dziś komunie miałem siostrzeńca... byłem 17:30 w Otwocku ale żadnego skutera, objechałem wokół parku ale nic a nic to chyba Was nie było.
Ja nie mogę narzucać miejscówki oprócz Otwocka :P bo dalej bez prawka nie jeżdżę :)
Z tego co pamiętam są dwa Otwocki (zwykły i chyba ten mniejszy czyli Wielki - jakoś tak) ... przejechać z jednego do drugiego też wyprawa :)
Jednak wczoraj nigdzie nie jeździłem. Pogoda skutecznie mnie zniechęciła. W najbliższą sobotę chętnie gdzieś pojadę. W niedzielę niestety pracuję.
jednak mogę wejść.
w Otwocku byliśmy w zeszłym roku i oprucz bunkrów tam nic ciekawego nie było.
tak patrzę na mapę. może do tej puszczy kozienickiej? Można zajechać do Pionek, pochodzić po lesie itp. Potem można wrócić np przez Białobrzegi