ja dziś 75 km zrobiłem - rowerem :)
Kto by pojechał?
http://kluzinski.blox.pl/2008/07/Pomysl-na-weekend-wycieczka-do-Puszczy.html
Z chęcią dołączę do waszej grupy:) Jednak póki co mam Torosa F16 na dotarciu i to nie ma sensu żebym wlukł się za wami nie całe 40 km/h. Jednak jeżeli będzie organizowany jakiś wyjazd a nie będę dodatkowym ciężarem proszę o wiadomość na priv:)
brio, ja już o to pytałem. Kierownik imprezy zaprasza wszystkich więc mam nadzieję, że będzie się można dołączyć :) a wycieczki z tego co widać mają naprawdę super !
No rozumiem po prostu nie chce być ciężarem ;)
Nie będziesz, my wolno jeździmy z częstymi przerwami :)
Więc postaram się wchodzić na forum codziennie i pozostaje czekać na jakaś ciekawą wycieczkę:)
HugoBoss
ale czy do tej puszczy można wjechać skuterem ? - raczej nie, no i na jaki dzień to planujecie ? sobota do 14-tej jestem w serwisie, później zamykamy i mam luz. Na niedzielę jeszcze nic nie planowałem.
Mam nadzieję, że w niedzielę będzie pogoda i znowu poczuję atmosferę wspólnego wyjazdu. Ostatnim razem mieliście świetny pomysł z tym schronem w Łomiankach. Pomysły macie świetne i na wszystkie zgadzam się oburącz.
adastra13 napisał:
HugoBoss
ale czy do tej puszczy można wjechać skuterem ? - raczej nie, no i na jaki dzień to planujecie ? sobota do 14-tej jestem w serwisie, później zamykamy i mam luz. Na niedzielę jeszcze nic nie planowałem.
Nawet jak nie wjedziemy to pójdziemy na spacer,nie można ciągle tylko skuterem jeździć. Prawdopodobnie następna sobota 19 maja.
adastara13 a My się znamy :P teraz dopiero skojarzyłem :P
Pamiętasz serwis na Mińskiej?? :P
HugoBoss,Jola i Madi przepraszam że wtedy tak wyszło z mojej strony z tą wycieczką na którą się umawiałem z wami i dałem ciała :( Jeszcze raz wielkie sorry.
Kiedy planujecie tą nową do puszczy Kozienickiej lub Pionek???Chciałbym wiedzieć czy to ta Sobota ,Niedziela?Czy za tydzień,bo teraz nie dam ...... i pojadę z wami jak mnie zabierzecie ze sobą :)Adastra a Ty też śmigniesz z nami,dawaj jedziemy ;)Czekam na odp. Mazowieccy.Pozdro Serdeczne.
Napisałem "Prawdopodobnie następna sobota 19 maja."
Maniek_smola... , - serwis na Mińskiej ? kojażę 1 raz byłem tam z kolegą (z"Bartolinim")
To Ja tam pracowalem. Nawet jesli dobrze kojarze to mialem w zime zrobic Ci remont silnika jakis.
Maniek_smola... ,remont silnika to planował Bartek
Bardzo możliwe, już aż tak nie pamiętam dokładnie :)
dziś ktoś jeździ? pogoda ładna. W sobote i niedziele bede wolny po 16.30.
ja jestem poza zasięgiem (jak coś) do odwołania
trzymajcie się ;]