Niedawno wróciliśmy do domu,trochę nas wypiździło :)
Bo chodzisz bez czapki ! :)
ja na razie "uziemiony" pękł pasek w Camaro i skazany jestem na jazdę "mułowatym" Fonerem. Muszę jakoś odkrecić wariator a mechanik z kompresorem nie podjedzie wcześniej jak w poniedziałek popołudniem.
Zdjęcia z wczorajszej wycieczki:
Grill,miejsce nad Wisłą: http://g.co/maps/rw5x2
Znad Wisły pojechaliśmy na starówkę:
Na koniec przejeżdżając koło stadionu narodowego zaliczyliśmy dworzec wschodni:
Na zegarze godzina 00:34:
Ze wschodniego pojechaliśmy ulicami Warszawy do Piaseczna gdzie rozstaliśmy się z Madim i każdy pojechał w swoją stronę,łączna długość wczorajszej trasy około 150km. Niech żałuje ten kto nie był.
Super !
Ładnie to tak pic piwo a potem siadać za ster ? :P
Bezalkoholowe :D
kurde !!! byliśta obok mojej chałupy !. Myślę, że chętnych w weekend znalazło by sie więcej do wycieczek grupy mazowieckiej , tylko trzeba wcześniej dać znać:) NIe kazdy siedzi na forum non stop. Ja chętnie się z Wami wybiorę jak będziecie planować na weekend to dajcie znać , Madi ma mój numer fona wystarczy sms :) . Madi - my tak czy inaczej w następnym tygodniu musimy sie spiknąć celem wymiany płyt ze zdjęciami , trza będzie dla kolegi Karbona wysłać kompilację zdjęć :) - sie ma pozdrawiam i pisze się na następne wycieczki , tylko muszę wiedzieć wcześniej ... spontaniczne działanie przy nawale różnych spraw nie ma u mnie szans :)
Ja może nieco za wcześnie pytam bo skuter dopiero będę miał za kilka tygodni ale czy na czymś pokroju Bassy albo F16 można się będzie pod was podłączyć ? Bo jednak wasze skutery to nieco wyższa półka i czy taki powiedzmy Toros dałby radę ? A pytam dlatego, że macie świetne trasy i jak widzę sporo inicjatywy więc chętnie (o ile zostałbym przyjęty do grona) bym dołączył :)
Każdy bez względu na sprzęt jest mile widziany,zawsze dostosowujemy przejazd do najwolniejszego uczestnika.
ArtekToros,niestety większość naszych wyjazdów realizowana jest na spontanie z dnia na dzień lub nawet kilka godzin przed,jedyna rada zaglądać częściej na forum :) Albo deklarować wcześniej chęć wyjazdu i zostawiać namiary to się odezwiemy.
P.S. Mamy wrażenie że jest więcej osób,które by z nami pojeździły,tylko albo się boją odezwać,albo myślą że nasza paczka jest zamknięta dla "nowych",a jest wręcz przeciwnie. Tak że odzywać się my nie gryziemy,a z chęcią poznamy nowych skuteromaniaków.
P.S.2 Szczególnie zapraszamy dziewczyny/kobiety jeżdżące skuterami :)
wstępny projekt loga dla Grupy Mazowieckiej
w/g wskazań HugoBoss'a
http://www.adastra13.com.pl/download.html
można pobrać i czekam na Wasze sugestie
Już lepiej,tylko jakieś jaśniejsze kolory bym dał i jakąś bardziej nowoczesną czcionkę.
HugoBoss
mój mail i gg jest na mojej stronie a strona w profilu, więc opisz / zasugeruj co i jak a ja pokombinuję.
Konkretnie : jakie kolory, jakaie fonty itd. dla mnie nie stanowi to żadnego kłopotu skoro mam już "szablonik" to mogę mu zmieniać barwy. A jak już będzie gotowe-zatwierdzone to pokombinuję dopiero z drukiem.
Bemowo Harley Days
Piknik Motocyklowy
19 maja 2012 (sobota) ponoć wstęp wolny
http://www.adastra13.com.pl/download.html
nasz sprzęt ni trochę
przypomina rasowego harleya ;>
Nie ważne czym jeździsz-ważne co czujesz i jak sie czujesz :)Moja Vitalka kiedy trzeba jest drapierznym ścigaczem,a innym razem spokojnym Harleyem ....
No mój to się na drapieżnika nijak nie nadaje. :-D
to za tydzień w sobotę na bemowo, a w niedziele?
trzeba jakąś wycieczkę zrobić :)
Ja mam ten weekend wolny to z całą pewnością dobije do Was.
Pozdrawiam
a ja mam ten weekend zajęty, przynajmniej częściowo :( może uda mi się wyrwać na moment