Jest bardzo prawdopodobne, że w czerwcu dołączę znów do Grupy Mazowieckiej.
Madi ta puszcza to chyba najlepszy pomysł,albo Łódź.
Kisiu to wracasz do kraju na stale czy tylko wakacje?
No, że tak powiem - na "trochę dłużej". Nie tylko na wakacje.
Jak widać w temacie cisza, czyli z weekendowej wycieczki nici. Szkoda.
Z tej pewnie tak ale z innej może nie:-)
Oby, oby...
madi spokojnie :) odbiorę prawko i będę tutaj chyba wszystkich męczył o wycieczki :) więc jeszcze się najeździmy :D
ten weckend u mnie raczej zajęty, sob. rano jadę otworzyć serwis (do 14-tej) niedz po poł już zajęta wiec z wycieczek jak dla mnie nici, a pogoda wspaniała
Ja odpadam. Sobota zajęta, a w niedzielę pracuje i lipa.
Ja przeziębiony,teraz lecę do pracy szybko zrobić rejon i wracam do łóżeczka :)
Arczi napisał:
??
No trudno, samemu to mi się nie chce jeździć. Wieczorkiem z kumplami na Noc Muzeów do Wawy chyba skoczę.
HugoBoss napisał:
Ja przeziębiony,teraz lecę do pracy szybko zrobić rejon i wracam do łóżeczka :)
To dziś pracujesz? Szkoda, że mój urząd nie pracuje dziś. Wróciła moja nawigacja z naprawy i po wgraniu nowego softu. Teraz łatwiej będzie mi poruszać się ciężarówką. Szczególnie wtedy gdy wysyłają mnie w nieznane tereny ciągnikiem siodłowym. Moje nuvi teraz do poniedziałku poleży w Up i poczeka na mnie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
W InPost nie robi się w weekendy,ale ja chcąc mieć mniej w poniedziałek chodzę czasami w sobotę :)
Planujecie coś na koniec czerwca - początek lipca?
tak, wyjazd do Łeby.
Chciałbym z Wami pojechać na tę wycieczkę ale raczej się nie uda. Może na coś się jeszcze potem załapię. Na razie dłuższe wycieczki nie będą wchodziły w grę.
Jak tam, jedziem gdzieś dziś ?? Ja jestem otwarty na propozycję. Byle po godz 14 bo pewnie do tej będę spał (teraz jest 4.00, a dopiero się kładę po Nocy Muzeów) :) Jeszcze tylko piwko dopije ;)
Pozdraw.
PS: zajebisty kawałek, słuchgam już z 10 raz ;P :
http://www.youtube.com/watch?v=GPlB9pHk51s&feature=endscreen&NR=1
Fajna nutka z samego rana <tańczy> :D
Nie wiem co fajniejsze :P czy ta nutka czy mulatka :D
Czy taka piosenka nie mogła zostać hymnem Euro 2012? :D a nie jakieś "koko koko wydymali nas w oko" :D :D :D
A pro po piłki :) kto wczoraj za kim był? :)
Ja za Chelsea :)
ja dziś zaraz biorę się do rowerów żony i córki wymagają małej konserwacji, a po południe jednak będzie wolne (zadania popołudniowe przeniesiono na wtorek) więc może pojedziemy z Bartolinim do warsztatu i pomalujemy jego tłumuk, bo blachę osłonową wczoraj "wypucował" z rdzy na dosłowne lustro. (jakby co będę pod telefonem 501-829-915)