Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Czyli ludziska rezerwujcie sobie czas na przyszły weekend :)

To jak, jedziem gdzieś w sobotę, pod warunkiem, że nie będzie padać ?

Dawajcie do Zabuże przyłącze się po drodze :)

Ja bym się gdzieś przejechał :)

Chopy jestem. Troszkę byłem zajęty. Ten weekend mi odpada na wycieczki. Następny już mam nadzieję, że będzie na luziku. Dziękuje za troskę. To było bardzo miłe z Waszej strony. Na Was można liczyć nie tylko na drodze.

Ja jeszcze nie zarejestrowałem skuterka na siebie i niestety nie mogę nigdzie jechać. Poza tym czekam na lusterka które nie przyszły jeszcze. A pogoda taka ładna...

Szkoda... HugoBoss jeden chce gdzieś jechać :)

Dychul rezerwuj przyszły weekend w takim razie :)

Ja sobie gdzieś śmignę. Pogoda zrobiła się piękna i szkoda jej marnować... Może do Łodzi...

Ja chyba jutro wybiorę się na nocne jeżdżenie po stolicy :)

Może wybiera się ktoś jutro na Grzyby? Ja jadę skuterkiem do Puszczy Kampinoskiej,a dokładnie okolice Sierakowa :)

Szkoda żeś nie napisał smsa, byłem w Błoniu obok kampinosu ;)

Ludziska jedziem gdzieś w przyszły weekend ??

Pozdrowienia od Hugo i kobity z mcdonalds przy Pulawskiej. Jak ktos chetny sie spotkac to nr kom. w profilu. Jedziemy do Lazienek.

Madi przyszły weekend już mam zarezerwowany. Z moją Mamą Chrzestną jadę do rodziców na rancho. Teraz mam cięzki czas. Zrobiłem wszystkie badania lekarskie i zdałem psychotechnikę. Teraz szukam pracy. Jutro jadę złożyć papiery w jedno miejsce.

Dychul a jakoś w tygodniu masz czas ??

Ludzie może jutro gdzieś wyskoczymy ? Dzień wolny od pracy. Pogoda zapowiada się ok.

A skąd jesteś? dokładniej

Piaseczno

Trochę daleko odemnie. LINK

Kawałek jest. :)

Ja jutro chyba na grzyby pojadę do Puszczy Kampinoskiej :)

Jutro jadę do kolegi do Dubienki:

powrót w niedzielę lub ewentualnie w poniedziałek