Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Fajna trasa,znam te rejony-w Serocku chodziłem do szkoły,w Jadwisinie i Zegrzu odbywałem praktyki,a w Legionowie mieszkam...

A ja w Sulejówku pracuję i pewnie tam się odłączę bo nie opłaca mi się jechać do wawy i znów wracać do domu w stronę Mińska Maz.

Maniek_smolarek: miałem Rometa 717 4T wersja na 2008 rok. Teraz przesiadam się na Zippa Nekena. Już w środę.

Ja tez do konca nie bede jechal. odlacze sie na skrzyzowaniu, Marsa, Grochowska, Ostrobramska i polece w strone Otwocka :)

Ja chyba wyskoczę do Orzechowa do rodziny - jeżeli jechalibyście około 10 to pojechałbym razem z wami.

panowie, to jest pomysł, jak już wspominałem :) a zaznaczyłem tak podglądowo tylko. wiadomo, że nikt nie będzie dokładnie tak jechał. jak ktoś mieszka w Otwocku to po co miałby do Wawy jechać i potem wracać ;)

Ja zobaczę w jakim stanie będę po tych 100 km ;p bo to będzie pierwsza Moja wycieczka taka dłuższa na Kymco więc może jak będzie wszystko ok to dojadę do końca :)

maniek Ty masz 200ccm to co się przejmujesz :)

Nim się nie przejmuje :P bardziej Sobą :D i muszę Cię madi poprawić :P Ja mam tylko 176cc :P

będą postoje więc o ból części spoczywającej na kanapie się nie przejmuj :)

Damy radę :D to na pewno :D

Panowie, można to i ja bym się pisał na taką wycieczkę. Nareszcie było by coś poza miasto, mam już dość przeciskania się w miejskich korkach, a jechać gdzieś dalej samemu to troszkę nudno.
Ustalcie konkretną datę, godzinę i miejsce spotkania

I co z tą wycieczką? Już środa, warto by się zastanowić nad miejscem i czasem spotkania bo weekend ma być piękny.

proponuję tak: sobota, starówka godz 10:00

Przy Kolumnie Zygmunta? - po Nowym Świecie można jeździć w sobotę? Bo chyba tylko w wakacje jest tam deptak?

Może lepiej w niedziele. W sobote niestety pracuje.

Też wolałbym niedzielę, ma być cieplej i mniej pojazdów na ulicach.

A nie lepiej na Placu Bankowym? Łatwiej chyba nawet z Bankowego jechać dalej :) Wjechać na Al. Solidarności i potem na Wybrzeże Gdańskie :) Wydaje się łatwiejsza droga niż pchać się przez starówkę :)
A przy okazji wstyd się przyznać ;D ale nie za bardzo wiem jak trafić na starówkę :P znaczy wiem gdzie jest ale jak wjechać na starówkę to dla Mnie czarna magia :P

to moze byc niedziela pl. bankowy, tylko ustalcie godzine :) na bankowym kolo ratusza czy bardziej jak park?

Może być koło ratusza - godzina to jakaś 9-10 żeby na 15 wrócić do domu.

Mi się wydaje że najlepiej koło ratusza tutaj pod pomnikiem :) jeśli jeszcze stoi bo nie jeździłem tam tędy z pół roku :P